Računalništvo, telefonija
26.04.2012 13:06

Deli z drugimi:

Share

Nova serija preklopnikov iz D-Linka

Pogled spredaj
Pogled spredaj

D-Link predstavlja najnovejši dodatek k svoji ponudbi: DXS-3600 serijo 10 gigabitnih eternet preklopnikov. Nova serija je bila razvita za vse zahtevnejše moderno mrežno okolje, primerljivo na več področjih. Predstavljena serija omogoča razne nadgradnje in implementacije. Serija DXS-3600 je kot nalašč za študentske domove, kjer mora biti zagotovljeno konstantno delovanje brez prekinitev.

Deset gigabitni preklopnik ima 24 fiksnih eternet priključkov in SPF vhod, ki omogoča dodatne modularne razširitve. Omogočene so tudi nekatere druge možnosti povezovanja in nastavljanja preklopnika, kot je na primer delovanje preko optične povezave ali 10 G Base-T priključka.

Zagotovljena je visoka uporabnost in dostopnost, medtem ko vrsta energetsko učinkovitih funkcij, kot so nadzor hlajenja in prepoznavanje aktivnih vrat skrbi za optimalno delovanje in vedno nizko porabo dragocene električne energije. Obenem kombinacija različnih upravljalnih funkcij in celovitih varnostnih možnosti za povezavo in nadzor dostopa do omrežja zagotavlja odlične zmogljivosti in nemoteno delovanje celi čas.

Preklopniki družine DXS-3600 so cenovno zelo dostopni in primerni ne glede na potrošniško raven, kateri pripadajo. Družina teh preklopnikov bo zanimiva večjemu številu uporabnikov, če upoštevamo, da se dosežejo nižji stroški rešitev glede na trenutne potrebe. Vsi sistemi so enostavno nadgradljivi, vsebujejo pa tudi ogromno varnostnih rešitev kot je varnostna programska oprema in požarni zid varnostnih aplikacij.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

REMIS d.o.o.

Letališka cesta 32, 1000 Ljubljana, Tel: 01 521 13 18
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847
Zlati partner

LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM

Pot za Brdom 100 (Tehnološki Park - G), 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 71 80
Lenovo stremi k izdelavi vrhunskih računalnikov in internetnih naprav z vgrajenimi najnovejšimi tehnologijami, z edinstvenim dezajnom. Vse to za za brezkompromisno doživetje uporabnikov! Ena ... Več
Zlati partner

Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 589 81 26
Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji, je globalno tehnološko podjetje za plačilne rešitve. Družba je del mreže Mastercard, ki obsega več kot 210 držav in ozemelj po ... Več