Računalništvo, telefonija
28.09.2010 17:23
Posodobljeno 14 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nove Logitechove brezžične slušalke F540 za PS3 in za Xbox 360

Z baterijami za ponovno polnjenje lahko delujejo na več platformah in zagotavljajo izjemen stereofonski zvok
Logitech Wireless Headset F540
Logitech Wireless Headset F540

Danes je družba Logitech predstavila svoj najnovejši izdelek – brezžične slušalke Logitech Wireless Headset F540, ki so namenjene zlasti igralcem na računalniških konzolah in jim omogočajo, da med seboj povežejo do tri avdio naprave – vključno tako s PS3 in z Xbox 360 – ter brez motečih kablov poskrbijo za brezžični stereofonski avdio prenos in za klepetanje.

Brezžične slušalke F540 imajo brezžično bazno postajo s tremi analognimi vhodi, kar omogoča povezavo do treh avdio naprav, vključno z igralno konzolo, s televizorjem, s predvajalnikom za DVD, z napravo Logitech Squeezebox, s predvajalnikom MP3 ali z drugimi viri.

Vse kontrole, ki jih potrebujete, vam bodo odslej na voljo kar v slušalkah – vključno z neodvisno ravnijo glasu in z ravnijo igre, s pridušenim delovanjem mikrofona in s selektorjem vhodov, ki vam bo omogočil preklapljanje med katerimkoli priključenim avdio virom, ne da bi vam zaradi tega bilo potrebno zapustiti udobje vašega kavča. Za vaše udobje in praktičnost, poskrbi zvočno izolirani naglavni trak, ki si ga poveznete preko ušes in ki vam omogoča, da se ob vsem udobju potopite v razkošje glasov.

Brezžične slušalke Logitech Wireless Headset F540 uporabljajo 40 milimetrske lasersko nastavljene gonilnike, ki zagotavljajo odlični stereofonski zvok. Mikrofon, ki lahko zabriše glas, pomeni, da boste odslej lahko brezskrbno klepetali in da vas bo slišati razločno tudi pri on-line igrah na vaših najljubših napravah PS3™ in Xbox 360® .

Digitalna brezžična povezljivost Logitechovih slušalk ’s 2.4 GHz zagotavlja visoko stopnjo brezžičnega delovanja in vas zavaruje pred zvitki kablov v vaši dnevni sobi. Nikoli več vam ne bo potrebno menjavati baterij, kajti baterije slušalk Logitech Wireless Headset F540 je možno ponovno napolniti in z enim samim polnjenjem zmorejo do 10 ur igranja. Če vam začenja zmanjkovati energije, lahko napravo polnite kar med delovanjem. (Dejanska življenjska doba baterije je odvisna od uporabe, nastavitev in od okoljskih pogojev. Baterije za ponovno polnjenje imajo omejeno število ciklov polnjenja. )

Po pričakovanjih bodo brezžične slušalke Logitech® F540 na voljo v ZDA že v oktobru 2010, v Evropi pa decembra 2010 za priporočeno maloprodajno ceno 149.99. ameriških dolarjev.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več

OBLIKOVANJE.COM

Slovenska ulica 25, 9000 Murska Sobota, Tel: 02 522 14 21
Podjetje Oblikovanje.com je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že od samega začetka. Z več kot 20 leti izkušenj ter s strategijo kakovostnega poslovanja in storitev ... Več

RSLukan, Matjaž Lukan s.p.

Pri malem kamnu 11, 1000 Ljubljana, Tel: 051 302 160
Delovanje sodobne družbe je pogojeno z brezhibnim delovanjem računalniških in informacijskih sistemov. Predstavljajte si svet brez tehnologije ali še huje, svet brez ustrezne IT ... Več

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640