Računalništvo, telefonija
11.08.2014 16:52

Deli z drugimi:

Share

Nove Toshiba naprave

Napredna LED tehnologija, kot integriran del poenostavljene arhitekture naprav znamke Toshiba, je najnovejši dodatek nagrajenih modelov serije e-STUDIO in omogoča pisarniškim uslužbencem impresivno kakovost slik ter izrazit tekstovni izpis natisnjenih dokumentov.
Toshiba e-STUDIO
Toshiba e-STUDIO

Nova modela e-STUDIO 287cs/347cs ustvarjata visoko produktivnost, briljantne barvne kopije s hitrostjo tiskanja do 35 izpisov v minuti, medtem ko model e-STUDIO477s omogoča črno-belo tiskanje s hitrostjo do 49 izpisov v minuti.

Toshibini najnovejši izdelki serije e-STUDIO dodatno vključujejo napredno e-BRIDGE tehnologijo naslednje generacije, ki uporabnikom omogoča oddaljeno in mobilno tiskanje, skeniranje ter številne druge možnosti upravljanja dokumentov, ki jih lahko najdemo pri vseh večjih Toshibinih modelih. Uporabniki lahko prav tako uživajo v tihem delovanju naprav.

S ciljem zmanjševanja težav glede varnosti in izpolnjevanja skladnosti s predpisi, je Toshiba na področju upravljanja storitev tiskanja uvedla več pomembnih funkcij, ki zagotavljajo visoko raven zaščite podatkov, v skladu z zahtevami Ministrstva za obrambo Združenih držav Amerike. Med tovrstne pomembne funkcije spada zlasti edinstvena tehnologija samo-šifriranja trdih diskov s samodejno razveljavitvijo podatkov, ki je v skladu z ameriškim standardom FIPS 140-2 (standard s področja informacijskega procesiranja). Z vključitvijo te komponente, je nepooblaščenim osebam praktično onemogočen dostop do podatkov na disku, v primeru da bi poskušali te podatke izbrisati ali jih prekopirati na drugo napravo. Za dodatno varnost, vsebujejo novi modeli e-STUDIO posebno varnostno PDF funkcijo, s katero lahko uporabniki zaščitijo svoje zaupne dokumente z geslom.

Za manjša in srednje velika podjetja, ki želijo poslovati bolj gospodarno in okolju prijazno, je Toshiba razvila nove tiskalne naprave, ki se ponašajo s tonerji z nizko temperaturo taljenja in z izjemno učinkovitim načinom stanja pripravljenosti »Super Sleep Mode«, ki omogoča nizko porabo energije skromnih 1.5 vatov.

“Naši najnovejši izdelki serije e-STUDIO so kot nalašč za organizacije, ki želijo zanesljive A4 naprave za različne namene pisarniškega tiskanja. Glede na to, da so ti modeli opremljeni z našo zmogljivo krmilno platformo e-BRIDGE, je uporabnikom na voljo enak nivo zmogljivosti in kakovosti, ki ga najdemo pri naših večjih napravah.”


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TIFT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri TIFT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TIFT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več

HERLAH d.o.o.

Efenkova cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 586 35 60
Herlah d.o.o. se ukvarja z izdelavo celovitih programskih rešitev s področja računovodstva, trgovine in proizvodnje. Več
Zlati partner

ELKOTEX d.o.o.

Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 583 79 10
Elkotex, d. o. o., je grosistično podjetje za nadaljnjo prodajo podjetjem, fizičnim in spletnim trgovinam ter trgovskim verigam. So distributer IT opreme in uporabne elektronike, ... Več
Zlati partner

GROWTHCOM d.o.o.

PE Ljubljana, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 051 313 192
Growthcom - vaš specialist za digitalni marketing Svoje 10-letne izkušnje s področja prodaje in digitalnega marketinga je z nami delil direktor podjetja, David Fabjan. V Growthcomu ... Več