Računalništvo, telefonija
06.02.2012 13:23

Deli z drugimi:

Share

Novi Coolpixi za preprosto fotografiranje

Novi Coolpixi za preprosto fotografiranje
Novi Coolpixi za preprosto fotografiranje

Nikon

je predstavil tri nove kompaktne fotoaparate, ki jih odlikuje preprosto rokovanje, veliko različnih samodejnih učinkov in dostopne cene. Trojček sestavljajo COOLPIX S2600, ultra tanek fotoaparat s 14 milijoni slikovnih točk in petkratnim optičnim zoomom, preprosti COOLPIX L25 s preprostim samodejnim načinom ter funkcionalni COOLPIX L26 s 16 milijoni slikovnih točk in snemanjem videoposnetkov z enim dotikom.

Elegantno preprost: COOLPIX S2600
Ker meri le 19,5 mm v debelino, bo COOLPIX S2600 zanesljivo našel prostor v osebni prtljagi. Vse najlepše trenutke lahko zajame v ostrih, jasnih fotografijah ali videoposnetku z ločljivostjo 720p. Preprost samodejni način optimizira vse nastavitve fotoaparata glede na svetlobo, v kateri fotografirate, samodejni izbirnik scene pa izbere primeren scenski način. Medtem pa štiri tehnologije, vključno z e-VR (zmanjševanje vibracij), samodejno preprečujejo pojav zamegljenih posnetkov. Posebej ustvarjalnim je namenjen meni za retušo z načini obdelave posnetkov, kot so npr. način selektivne barve, ki pretvori sliko v črno-belo, nato pa na izbrano območje doda nekaj barve.

Fotoaparat COOLPIX S2600 je na voljo v srebrni, črni, rdeči in rožnati ter v posebni vijoličasti in črni različici s potiskom. Na prodanih policah je od 20. januarja po priporočeni maloprodajni ceni 109 evrov.

Preprost začetek: COOLPIX L25
Vsem, ki šele začenjate s fotografijo, bo COOLPIX L25 s širokokotnim objektivom in petkratnim zoomom in s pomočjo vgrajenih pametnih samodejnih nastavitev pomagal zajeti fotografije in videoposnetke. Preprosti samodejni način optimizira vse nastavitve fotoaparata glede na svetlobo okolice, tako da bodo vaše fotografije vedno uspele. Vgrajeno elektronsko zmanjševanje vibracij in zaznavanje gibanja preprečujeta tresenje fotoaparata, sistem pametnega portreta pa ima funkcije, kot sta samosprožilec nasmeha in mehčanje kože, ki zagotavljata, da bodo vaši portreti vedno popolni.

Fotoaparat COOLPIX L25, ki ga napajate vedno dostopne baterije tipa AA, bo od 16. februarja na voljo v srebrni, črni, rdeči in beli barvi po priporočeni maloprodajni ceni 79 evrov.

Za pomembne reči v življenju: COOLPIX L26
Fotoaparat COOLPIX L26 je še en fotoaparat, preprost za uporabo. S 16 milijoni slikovnih točk, širokokotnim objektivom NIKKOR s petkratnim optičnim zoomom, 7,5-centimetrskim (3,0-palčnim) zaslonom LCD in snemanjem videoposnetkov v ločljivosti 720p ima vse za zajem pomembnih dogodkov.

COOLPIX L26 v srebrni, črni in rdeči barvi bo na prodanih policah od 16. februarja po priporočeni maloprodajni ceni 109 evrov.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem NIKON GmbH - Podporna pisarna Slovenija
Za več informacij so vam na voljo pri NIKON GmbH - Podporna pisarna Slovenija
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

"Bohinjsko drevo" po natanko desetih letih spet v soju (fotografskih) žarometov

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem NIKON GmbH - Podporna pisarna Slovenija? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

DEMAR d.o.o.

Gmajna 10, 1236 Trzin, Tel: 05 907 40 61
Drzne rešitve za spletne predstavitve z dušo Obstaja agencija, ki ponuja rešitve za podjetja, organizacije, znamke in posameznike. Za vse, ki pogrešajo sodobnost, kreativnost ... Več
Bronasti partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več

MLACOM d.o.o.

Pot heroja Trtnika, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 500 87 75
Tehnologija se nezadržno razvija naprej. Za vogalom je vedno novo odkritje, ki lahko spremeni tako zasebna kot poslovna okolja. Eden največjih izumov je zagotovo računalnik, ki ... Več

REDIT d.o.o.

Vodnikova cesta 232 , 1000 Ljubljana, Tel: 040 768 404
Podjetje Redit d.o.o. je za uporabnike ključnega pomena saj s svojimi storitvami poskrbi za nemoteno delo od doma oziroma za to, da računalnik deluje tako, kot od njega pričakujemo. ... Več