07.03.2013 11:41
Posodobljeno 11 let nazaj.

Novi Office za domače uporabnike sedaj tudi v slovenščini

Office 365 Home Premium je nova Microsoftova storitev v oblaku, namenjena domačim uporabnikom, ki je sedaj na voljo tudi v slovenskem jeziku. Gre za odlično rešitev za sodobne družine in posameznike, saj jim omogoča, da za ugodno mesečno ali letno naročnino z najpopolnejšim naborom programov Office opremijo kar pet naprav v gospodinjstvu.

Najpomembnejše prednosti:

Ena naročnina, pet naprav. Z eno naročnino Office 365 Home Premium je aplikacije Office mogoče namestiti na pet osebnih računalnikov in tablic Windows ter računalnikov Mac. Vključene so najnovejše različice programov Office (novi Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher in Access), ki jih odlikuje hitra in odzivna zasnova, ki deluje enako naravno tako z dotikom in pisalom kot tudi s tipkovnico in miško.

Dokumenti na varnem v oblaku. Office 365 Home Premium samodejno shranjuje dokumente in uporabniške nastavitve v storitev SkyDrive, kar pomeni, da so ti na voljo v vsakem trenutku, kjerkoli in na vseh podprtih napravah. Novi Office si celo zapomni, kje je uporabnik nazadnje zaključil z delom, in mu na vseh njegovih napravah omogoči hitro nadaljevanje s samo enim klikom. Poskrbljeno je še za izredno preprosto izmenjavo dokumentov in sodelovanje, naročniki pa dobijo 20 GB dodatnega prostora v storitvi SkyDrive.

Vedno najnovejša tehnologija. Naročniki bodo prejeli nove izboljšave, funkcije in storitve takoj, ko bodo te na voljo – brez sitnosti z nadgrajevanjem na novo različico Office. Na primer, trenutni naročniki bodo lahko uporabljali Office for Mac 2011. Ko bo izdana nova različica aplikacij Office for Mac, jim bodo te takoj na voljo.

V stiku. Novi Office je mogoče povezati s Facebookom in LinkedInom ter tako pridobiti hiter pregled nad objavami, posodobitvami statusa in aktivnostmi prijateljev. Naročniki vsak mesec dobijo tudi 60 brezplačnih svetovnih minut Skype za klice na osebne računalnike, mobilne ali fiksne telefone.

Novo storitev Office 365 Home Premium je mogoče brezplačno preizkušati en mesec, in sicer s prijavo na spletni strani www.office.si.

Posebna ponudba za študente

Redni in izredni študenti, katedre in osebje na univerzah in višjih šolah v uradnih izobraževalnih ustanovah lahko novi Office pridobijo še dodatno ugodno prek nove ponudbe Office 365 University, ki vključuje 4-letno naročnino v višini samo 79 evrov. – oglasno sporočilo

BILLY POS d.o.o.

Hudourniška pot 2, 1000 Ljubljana, Tel: 051 888 710