Računalništvo, telefonija
09.05.2012 11:08
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Panda Cloud Office Protection 6.0: Edina varnostna rešitev iz oblaka za nadzor naprav

Priznani svetovni proizvajalec varnostnih rešitev Panda Security je danes predstavil novo generacijo varnostne programske opreme iz oblaka Panda Cloud Office Protection 6.0. Gre za edino varnostno rešitev kot storitev iz oblaka, ki nudi tudi tehnologije nadzora naprav, s katerimi preprečuje širjenje škodljivih kod prek nepravilne rabe zunanjih naprav. Nova funkcija Malware Freezer pa morebitne škodljive kode obdrži v karanteni do tedna dni.
Panda Cloud Office Protection 6.0: Edina varnostna rešitev iz oblaka za nadzor naprav
Panda Cloud Office Protection 6.0: Edina varnostna rešitev iz oblaka za nadzor naprav

Panda Cloud Office Protection 6.0

je varnostna rešitev, ki deluje kot storitev iz računalniškega oblaka. Računalnike, prenosnike in strežnike ščiti pred vsemi vrstami groženj, upravitelj IT v podjetju pa lahko z njo upravlja od koder koli in kadar koli.

Infrastruktura Panda Cloud Office Protection v celoti gostuje v oblaku, s čimer odpravlja težave z obvladovanjem večjega števila mobilnih uporabnikov in strojne opreme, ki jih poznamo iz varnostnega modela odjemalec-strežnik. Kot je to že v navadi, lahko rešitve Panda upravitelji na naprave namestijo tudi na daljavo, dodatno pa je poenostavljeno tudi upravljanje z večjim številom uporabnikov in naprav, saj rešitev uporablja različne varnostne politike in napredne nastavitve zaščite. Nova različica varnostne programske opreme, kot storitve gostuje na Microsoftovi platformi računalništva v oblaku Windows Azure, ki jo odlikujejo visoka razpoložljivost, skalabilnost ter zanesljivo delovanje.

Panda Security z rešitvijo Panda Cloud Office Protection 6.0 uporabnikom in podjetjem omogoča, da bolje poskrbijo za nadzor nad zunanjimi napravami, ki se priključujejo na računalnike. Produktivnost zaposlenih in varnostni nivo je mogoče izboljšati z varnostnimi politikami, ki zunanjim napravam, kot so USB-pomnilniki, digitalni fotoaparati, DVD-pogoni in druge, vsilijo zgolj bralni dostop do podatkov ter tako preprečijo morebitno širjenje okužb s teh naprav.

Nova različica premore tudi modul Malware Freezer, ki »zamrzne« vse potencialno škodljive kode in jih za teden dni preseli v karanteno. Tako dodatno pripomore k stabilnosti sistema, saj odpravi tudi t. i. napačna odkritja virusov. Ko sistem kolektivne inteligence, ki so ga razvili PandaLabs, preveri kodo za morebitnimi nevarnostmi, se uporabniku datoteke obnovijo na prvotno mesto.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ANNI d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ANNI d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ANNI d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

COPIGRAF FAGANELJ d.o.o.

Ulica tolminskih puntarjev 4, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 34 56
V digitalnem svetu se poraja pomembno vprašanje. Je digitalna prisotnost vse, kar potrebuje podjetje? Je digitalna identiteta dovolj za krepitev prepoznavnosti blagovne znamke? Ne, ... Več

MITS d.o.o.

Butari 20a, 6272 Gračišče, Tel: 040 895 342
Bodite pozorni pri izbiri pravega ponudnika programskih rešitev za gostinstvo, hotelirstvo in druge storitvene dejavnosti. Večina ponuja le generične oblike rešitev, ki ne zadostujejo ... Več
Srebrni partner

LESTRA d.o.o.

Vaška pot 17c, 1235 Radomlje, Tel: 01 563 60 60
Vodilni na področju trženja projektorjev – strokovno svetovanje, izposoja, montaža in servis Z več kot 30-letnimi izkušnjami in najboljšo izbiro projekcijske opreme za vas. V ... Več
Zlati partner

Sony Europe B.V., podružnica v Sloveniji

Dunajska cesta 156, 1000 Ljubljana, Tel: 01 888 8761
Sony Europe B.V. je multinacionalno podjetje za elektroniko s sedežem v Tokiu na Japonskem. V Evropi deluje prek svoje evropske podružnice Sony Europe B.V., ki je prisotna v več ... Več