Računalništvo, telefonija
08.11.2016 12:30

Deli z drugimi:

Share

Novi Philips 4K LCD monitor z UltraClear ločljivostjo in UltraColor tehnologijo


31,5" Philips 4K LCD monitor z UltraClear ločljivostjo in UltraColor tehnologijo
31,5" Philips 4K LCD monitor z UltraClear ločljivostjo in UltraColor tehnologijo

Philips predstavlja novi monitor, ki združuje UltraClear 4K ločljivost z ekstra-širokim barvnim razponom UltraColor tehnologije in napredno VA tehnologijo za izjemno visok kontrast. Širok 31,5-palčni monitor Philips 328P6VJEB omogoča uporabnikom dovolj prostora za razširitev namizja ter uživanje v živi in natančno reproducirani sliki v ultra visoki ločljivosti. Z vsestransko povezljivostjo in MHL podporo, je monitor zasnovan tako, da nudi enostavno povezovanje in uživanje v prikazani vsebini.


Zasnovan za natančno reprodukcijo

Novi Philips monitor je bil razvit z mislijo na profesionalne uporabnike, kot so grafični oblikovalci, CAD inženirji in finančni strokovnjaki. Za te uporabnike je natančna in živopisna reprodukcija finih podrobnosti na zaslonu ključna, da so lahko produktivni in učinkoviti na delovnem mestu. Kombinacija napredne tehnologije barv in ločljivosti spremeni ta monitor v pravo orodje za profesionalne uporabnike, ki iščejo še bolj natančne barve in ločljivost in to po zelo dostopni ceni.

UltraColor tehnologija omogoča bolj natančno in briljantno reprodukcijo barv. S podporo širšemu barvnemu spektru (95% od NTSC spektra za razliko od običajnih 72%), UltraColor tehnologija razširja paleto barv, ki jih uporabniki zaznavajo na zaslonu in tako ustvari natančne slike z bolj naravnim videzom zelene, živopisne rdeče in globjimi odtenki modre barve. Za razliko od izboljšav, ki prilagajajo barvno ravnotežje preko nastavitev programske opreme, UltraColor tehnologija deluje prek dejanske kemije na panelu, ki omogoča inovativno zasnovane prilagoditve barvnih vzorcev. Zaradi tega so prikazane barve na zaslonu čimbolj podobne naravnim in resničnim barvam.

V novem 31,5-palčnem monitorju je UltraColor tehnologija združena z jasno in natančno sliko UltraClear 4K ločljivosti. Z 3840 x 2160 slikovnih pik, UltraClear 4K ponuja več kot dovolj podrobnosti za zahtevne CAD aplikacije, 3D grafiko ali za kompleksne finančne preglednice.

Za dopolnjevanje svoje barvne in resolucijske zmogljivosti ima monitor vgrajeno tudi VA tehnologijo (Advance Multi-Domain Vertical Alignment), ki zagotavlja izjemno-visoko statično kontrastno razmerje za še bolj živopisne in svetle slike, kar je še posebej primerno za fotografije in zahtevne grafične aplikacije.

Zasnovan za strokovnjake, od strokovnjakov

Za učinkovito povezavo z množico podatkovnih virov, ki jih grafični strokovnjaki in oblikovalci redno potrebujejo pri svojem delu, je monitor opremljen s funkcijo SmartConnect za 4K; najnovejšo napredno multi-povezovalno funkcijo, ki omogoča uporabnikom nekompresiran prenos video in avdio vsebin visoke ločljivosti in uživanje v gladkih slikah v ultra visoki ločljivost 4K pri 60 Hz.

Monitor podpira tudi USB 3.0 z izjemno hitrim prenosom podatkov do 5 Gbit na sekundo. Poleg tega nudi možnost povezovanja MHL, ki omogoča uporabnikom prenos mobilnih vsebin na veliko večji zaslon, vključno z odličnimi barvami in ločljivostjo zaslona Philips 328P6VJEB.Skupaj z izjemno povezljivostjo je monitor zasnovan s paleto funkcij za dodatno udobje. Na primer, Philips Flicker-free tehnologijo za ultra-stabilno sliko, ki ohranja oči sveže tudi po dolgem delovnem dnevu. SmartErgoBase podstavek pa omogoča enostavno nastavitev nagiba in vrtenja zaslona ter natančno prilagoditev višine, kar zagotavlja maksimalno udobje ob gledanju in ohranja urejeno delovno površino.

Novi monitor Philips 328P6VJEB je na voljo od konca oktobra 2016 dalje po priporočeni maloprodajni ceni 699 EUR (brez DDV-ja).


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847
Zlati partner

CREAPLUS d.o.o.

Letališka cesta 33F, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 42 70
CREAPLUS d.o.o. je družba za zastopstva, mednarodno distribucijo in sistemsko integracijo sodobnih rešitev s področja računalniške varnosti in kriptografije ter za načrtovanje, ... Več

RDEČA ORANŽA d.o.o.

Titova cesta 2a, 2000 Maribor, Tel: 051 691 862
Razmišljajte kot vaši kupci Kako prepričati vaše potencialne kupce? Ste poskusili različne marketinške strategije, ki niso obrodile želenih rezultatov? S temi izzivi se zadnjih ... Več