07.06.2013 16:32

Novi vrhunski philipsovi televizorji tudi v segmentu hotelirstva

TP Vison, proizvajalec Philipsovih televizorjev, velja za enega največjih in najbolj uspešnih ponudnikov TV v segmentu hotelirstva. V letošnjem letu so predstavili tri nove serije Philips Signature, MediaSuite in EasySuite in z njimi še bolj utrdili svoj položaj. Televizorji so opremljeni s številnimi naprednimi tehnologijami in aplikacijami, ki hotelirjem zagotavljajo preprostejše upravljanje z nastavitvami, s čimer jim omogočajo dodatne možnosti za povišanje prihodkov. Vrhunska kakovost slike z izjemno tehnologijo Ambilight 2 ter multimedijska izkušnja pa navdušujejo goste.
Novi vrhunski philipsovi televizorji tudi v segmentu hotelirstva

TP Vision, proizvajalec Philipsovih televizorjev, je v letošnjem letu v segmentu hotelirstva predstavil kar tri nove serije televizorjev – Philips Signature, MediaSuite in EasySuite, ki so posebej prilagojene tako potrebam hotelirjev, kot tudi željam hotelskih gostov.Linije novih televizorjev že na videz prav nič ne zaostajajo za Philipsovimi televizorji, ki jih najdemo v potrošniškem segmentu. Sodoben in izjemno tanek dizajn se izvrstno zlije z elegantno notranjo opremo tudi v najbolj prestižnih hotelih, vrhunska zmogljivost in visoko kakovostna ostra slika z živimi barvami poskrbijo za dodatno udobje gostov, napredne tehnološke rešitve pa hotelirjem zagotovijo preprosto in časovno učinkovito upravljanje z nastavitvami.

Po dizajnu najbolj izstopa serija Philips Signature z zaslonom brez vidnih okvirjev, ki ponuja tudi vsebine v 3D tehniki ter z napredno tehnologijo Ambilight 2. Ta samodejno prilagaja barve in svetlost slike svetlobi ter barvi stene, ki obdaja televizor, kar na videz poveča zaslon in očem ponudi bolj naravno gledanje.Hotelirjem vse tri nove serije omogočajo personalizirano podajanje informacij gostom, prilagajanje ponudbe za različne prostore ter upravljanje z nastavitvami in vzdrževanje le z enim daljinskim upravljalnikom, kar zagotavlja občutne časovne prihranke in dodatne možnosti za ustvarjanje prihodkov. Gostom pa TV-ji popestrijo bivanje, saj jim omogočajo neposreden prenos digitalnih vsebin ali nakup dodatnih TV storitev, kot so filmi, glasba in slike s spleta ali naprav, kot so tablični ali prenosni računalniki in pametni mobilni telefoni.

Serije Philips Signature, MediaSuite in EasySuite odlikuje tudi energijska varčnost, saj se televizorji uvrščajo najmanj v energijski razred A.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

DOMINATUS d.o.o.

Ob potoku 40, 1000 Ljubljana, Tel: 041 225 685
Danes je za posel ključno, da vašo spletno stran najde Googlov iskalnik, saj velika večina informacije poišče prav s pomočjo Googlovega iskalnika. Zato je ključnega pomena, da ... Več

Nova Vizija, informacijski inženiring in svetovanje, d.d.

Celjska cesta 9, 3310 Žalec, Tel: 03 71 21 800
Odločitev, v katero informacijsko tehnologijo bi moralo vlagati vaše podjetje in v katere ne, je težka. Po eni strani želite biti tisti, ki je odgovoren za inovacije in rast ... Več
Bronasti partner

E-MISIJA d.o.o.