Računalništvo, telefonija
26.04.2017 17:16
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

NTK poslovno srečanje

NTK poslovno srečanje
NTK poslovno srečanje

Največja in najuspešnejša slovenska tehnološko-poslovna konferenca, 22. NT konferenca, ki bo med 15. in 17. majem 2017 v Grand Hotelu Bernardin v Portorožu, bo tudi letos gostila priznane slovenske in tuje vrhunske strokovnjake iz poslovnega in tehnološkega sveta.

Nenehne spremembe v poslovnem svetu so postale stalnica, novi vzorci, načini ter oblike poslovanja pa nas iz dneva v dan usmerjajo v aktivnosti, da naredimo korak naprej ter prilagodimo svoje razmišljanje in delovanje.

Vsakodnevno se srečujemo z vprašanji, na katera morda še nimamo končnega odgovora. Kateri načini poslovanja so za naše področje najprimernejši? Katere tehnologije uporabiti ter kako sploh začeti? Na koga se obrniti z vprašanji ter kdo nam bo priskočil na pomoč, če se srečamo s težavami?

Odgovore na vprašanja o aktualnih načinih poslovanja in tehnologijah, ki nam vse to omogočajo, boste dobili na NTK poslovnem srečanju v torek, 16. maja. Pridružil se nam bo Stephane Garelli, strokovnjak s področja svetovne konkurenčnosti in ustanovitelj Mednarodnega inštituta za razvoj menedžmenta. Predstavil bo svoj vidik, kako v hitro spreminjajočem se gospodarskem okolju uspeti na mednarodnih trgih. Don Grantham bo z nami delil pogled na Slovenijo, kot jo vidijo od zunaj, Joe Macri pa bo spregovoril o konkurenčnosti v javnem sektorju predvsem z vidika, kako ga s pomočjo digitalne preobrazbe narediti bolj učinkovitega. Z nami bo tudi Timotej Šooš, ki nam bo predstavil Vizijo Slovenije 2050 skozi prizmo države kot inovativne družbe.

Na predavanjih si bomo natančneje ogledali nekaj primerov uspešne digitalne preobrazbe slovenskih podjetij, kot sta SIJ in Gorenje, ki v razvoj izdelkov vključuje HoloLens. Na okrogli mizi bo beseda tekla o pomenu vizije. NTK Poslovno srečanje bo povezoval Blaž Kos, poslovnež in razvijalec regijskega start-up sistema.

NTK Poslovno srečanje je tradicionalni poslovni dogodek v sklopu NT konference. V prvi vrsti je namenjen vodilnim kadrom – odločevalcem, menedžerjem ter generalnim in informacijskim direktorjem. V preteklem letu se je dogodka udeležilo 500 udeležencev, od tega več kot 250 odločevalcev iz finančnega sektorja in prodaje, kar je za slovenski prostor visoka številka.

NT konferenca slovi po možnostih povezovanja, sklepanja poslov ter poslovnih priložnostih. Po NTK Poslovnem srečanju se boste, obogateni z novim znanjem in idejami o najnovejših smernicah poslovanja, o poti do uspeha lahko pogovorili s svojimi sodelavci iz IT oddelka, ki bodo vaše ideje pretovorili v realnost. Skupaj boste odkrili morebitne manjkajoče člene v procesu digitalne preobrazbe ter strokovne partnerje poiskali kar na NT konferenci.

Za 22. NT konferenco je, poleg polne kotizacije in kotizacije za mreženje, na voljo tudi samostojna kotizacija, ki vam omogoča obisk dogodka le na dan NTK Poslovnega srečanja v torek, 16. maja. Kotizacija vključuje udeležbo na osrednji slovesnosti, NTK Poslovnem srečanju, dostop do NTK razstavnih prostorov, kosilo in večerjo ter druženje na torkovi večerni zabavi ob koncertu priznane slovenske skupine Siddharta.

V neformalnem okolju, ki vam ga nudi NT konferenca, boste obstoječim in na novo sklenjenim partnerstvom dodali le še piko na i. Soočimo se z izzivi in stopimo na pot digitalne preobrazbe skupaj!

Svoje mesto na konferenci si lahko zagotovite s prijavo prek spletne strani www.ntk.si, kjer najdete tudi vse informacije o različnih vrstah kotizacij ter aktualne novice o programu. Se vidimo na 22. NT konferenci!


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901

DRUŠTVO DUH ČASA

Trubarjeva cesta 72, 1000 Ljubljana, Tel: 06 815 40 63
Računalniki za socialno ogrožene Smo skupina računalniških zanesenjakov, ki le stežka gleda kako cele gore še uporabnih računalnikov in računalniških delov končajo na odpadu. ... Več

BILLY POS d.o.o.

Hudourniška pot 2, 1000 Ljubljana, Tel: 051 888 710
Billy rešitve za davčne blagajne temeljijo na tehnologiji v oblaku, kjer so podatki varno shranjeni v primeru izgube ali okvare naprave. Več
Diamantni partner

ZAVOD DIGITALNO INOVACIJSKO STIČIŠČE (DIH SLOVENIJE)

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
DIH Slovenije omogoča digitalno transformacijo po principu vse-na-enem-mestu, v Sloveniji in širše. Osvešča in zagotavlja storitve za rast digitalnih kompetenc, izmenjavo digitalnih ... Več