12.06.2014 12:25

NZXT H400 Razer Edition

Kako partnersko sodelovanje presega meje mogočega, sta dokazala podjetji, ki sta med vodilnimi svetovnim proizvajalci na svojem področju.
NZXT H400 Razer Edition

Razer in NZXT, sta si prizadevala naretiti prvo “Designt by Razer“ licencirano računalniško ohišje, ki bi premaknilo mejo megočega in povdarilo inovativnost na tem področju.

Ohišje izbrano za ta projekt je NZXT H400. Tako osupljiva oblika, kot najvišja možna nadgradnja in tiho delovanje, sta nekaj povsem novega in naprednega v svoji kategoriji. Do sedaj je vsaka gradnja zahtevala veliko načrtovanja in pregled kompatibilnosti komponent ali dodatkov, kot so vodna hlajenja, dolžina napajalnih kablov … Vendar Razer obljublja, da so te težave rešene, saj ohišje podpira vse možne trenutno na trgu znane konfiguracije hlajenja in velikosti matičnih ploč, kar potrjujejo tudi tehnične specifikacije.

Tehnične specifikacije in več informacij najdete na Razerjevi spleti strani.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Trgovina in servis BLIN`K Dejan Molan s.p.
Za več informacij so vam na voljo pri Trgovina in servis BLIN`K Dejan Molan s.p.

Blin`K Computers

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Trgovina in servis BLIN`K Dejan Molan s.p.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

Bronasti partner

E-MISIJA d.o.o.

Ljubljanska cesta 21d, 1241 Kamnik, Tel: 01 830 35 32
V E-MISIJI d.o.o. so v tridesetih letih svojega obstoja dokazali, da sodijo v sam vrh slovenske računalniške scene. Ne samo, da za njimi stoji več kot 20.000 zadovoljnih strank, ... Več