Računalništvo, telefonija
22.03.2017 12:03
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Odlične telefoni UMi lahko zdaj dobite po akcijskih cenah

Odlične telefoni UMi lahko zdaj dobite po akcijskih cenah
Odlične telefoni UMi lahko zdaj dobite po akcijskih cenah

Eden največjih spletnih trgovcem, Gearbest, je pripravil posebno akcijo, v kateri lahko odlične telefone znamke UMi dobite po krepko znižanih cenah. Gre za telefone, ki jih odlikujejo tako odlične tehnične karakteristike, kot tudi lep minimalističen dizajn. Ponudba obsga telefone različnh cenovnih in zmogljivostnih razredov, od nekoliko šibkejših do zelo zmogljivih.

UMi Digi Z Pro in UMi Z

Najvišje na vrhu “prehranjevalne verige” je model z oznako UMi Digi Z Pro. Tega v prvi vrsti odlikuje velik 14-centimetrski (5,5”) zaslon z ločljivostjo 1920 x 1080 slikovnih pik. Poleg dobrega zaslona, pa se UMi-jev paradni konj lahko pohvali tudi z izjemnimi strojnimi specifikacijami. V drobovju namreč počiva 10-jedrni procesor Helio X27, ki podatke preračunava pri 2,6 gigahercih, telefon pa je opremljen še s 4 gigabajti RAM-a in 32 gigabajti vgrajenega spomina. Navduši pa tudi na področju fotografije, saj ima tako zadaj, kot spredaj odlični kameri z ločljivostjo 13 MP.

S skoraj enakimi karakteristikami se lahko pohvali tudi telefon UMi Z, ki je prav tako del posebne akcijske ponudbe, le da je na voljo za nekoliko nižjo ceno kot Digi Z Pro.

UMi Plus E in UMi Plus

S 14-centimetrskim zaslonom se ponaša tudi model UMi Plus E. Ta ima za odtenek šibkejši procesor kot zgoraj omenjena telefona, ki pa je kljub temu še vedno zelo hiter. Gre za 8-jedrni Helio P20, ki deluje pri 2,3 gigahercih, družbo pa mu pod pokrovom dela še kar 6 gigabajtov RAM-a in 64 gigabajtov spomina. Tudi UMi Plus E ima na odlično glavno kamero (13 MP), medtem ko je prednja nekoliko slabša (5 MP), vendar še vedno dovolj dobra za kakovostne selfije.

Nekoliko cenejša različica tega telefona nosi ime UMI Plus in je opremljena s podobnimi karakteristikami. Razlika je le v procesorju, ki je pri cenejši različici Helio P10, in količini RAM-a (4 GB) ter vgrajenega spomina (32 GB).

UMi Max

Najcenejši UMi-jev telefon v ponudbi Gearbesta je UMi Max. Čeprav je skoraj še enkrat cenejši od ostalih v ponudbi, je njegova strojna zmogljivost vseeno zelo konkurenčna. Opremljen je namreč z 8-jedrnim 1,8-gigaherčnim procesorjem Helio P10, 3 gigabajti RAM-a, 16 gigabajti vgrajenega spomina in glavno kamero z ločljivostjo 13 MP. Prav tako pa ga tako kot ostale, odlikuje tudi 14-centimetrski zaslon z ločljivostjo 1920 x 1080 slikovnih pik.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Za več informacij so vam na voljo pri Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

OptiCyber3 d.o.o.

Ulica Jožeta Jame 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 070 420 063
OptiCyber3 poskrbi za zanesljivo zaščito vašega računalniškega sistema Kako poskrbeti za zanesljivo zaščito računalniških sistemov? Za ustrezno varnostno zaščito in kar ... Več
Zlati partner

STRIM PLUS d.o.o.

Cesta dveh cesarjev 393, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 52 00
Strim plus d.o.o. sestavlja dinamična ekipa, ki se ukvarja s tremi segmenti poslovanja v prehodu od papirnate sedanjosti v digitalno prihodnost. Foto: Freepik Rešitve tiskanja Tiskanje ... Več

SINERGISE d.o.o.

Cvetkova ulica 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 320 61 50
Sinergise razvija geografske informacijske sisteme Slovensko podjetje Sinergise je inovativno visokotehnološko podjetje. Ukvarja se z razvojem geografskih informacijskih sistemov ... Več

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901