Računalništvo, telefonija
16.04.2014 09:31
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Odmevna novica: Zebra kupila Motorolo

Z velikim navdušenjem je svet obkrožila presenetljiva novica s strani podjetja Zebra, in sicer o pravkar sklenjenemu dogovoru za nakup Motorole.
Odmevna novica: Zebra kupila Motorolo
Odmevna novica: Zebra kupila Motorolo

Zebra je širšemu krogu poslovnih uporabnikov tako v mislih kot v dejanski rabi že dodobra zasidrana s termičnimi tiskalniki. Ledino na tržišču orje z branjem črtnih v več kot 100 državah. Tako se na njihove rešitve s področja označevanja zanašajo številna podjetja s celega sveta. Glavni razlog za tak sloves temelji na kar 35-letni tradiciji inovativnih rešitev z robustnimi, odpornimi in zanesljivimi izdelki.

Na drugi strani pa je podjetje Motorola Solutions proizvajalec ročnih terminalov in prav tako vodilno v svoji stroki. Položaj so si zagotovili z najboljšo izdelano tehnologijo, podprto z odlično razvojno ekipo, ki jim zagotovo prinaša največji kos pogače v tej panogi.

Podjetje Zebra Tehnologies si tako obeta še boljše pogoje za združevanje ponudb obeh – prej sicer ločenih – podjetij, saj bo z nakupom prišlo do združitve dveh močnih, če ne kar najboljših podjetjih v svoji stroki. S tem bo Zebrino kolesje steklo še hitreje, saj bodo s številnimi, na novo pridobljenimi patenti zasedli vodilni položaj na trgu obveščevalnih sredstev in mobilnih platform.

Skupna zaveza že prej podobno mislečih družb za inovacije bo tako med nas prodirala z močnimi tehnološkimi trendi za še bolj povezano globalno poslovno skupnost. Zato si potihem tudi mi že lahko manemo roke, saj je v prihodnjih mesecih pričakovati marsikaj – celo preseganje poslovnih potreb uporabnikov.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem INFO-KOD d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri INFO-KOD d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

info-kod logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem INFO-KOD d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ELKOTEX d.o.o.

Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 583 79 10
Elkotex, d. o. o., je grosistično podjetje za nadaljnjo prodajo podjetjem, fizičnim in spletnim trgovinam ter trgovskim verigam. So distributer IT opreme in uporabne elektronike, ... Več
Zlati partner

UL FRI

Večna pot 113, 1000 Ljubljana, Tel: 01 479 81 03
Spoznali smo že, da so računalniki neverjetni stroji, za katere se zdi, da ni meja, da so sposobni narediti vse, kar si človek zamisli in tudi tisto, kar si danes večina ljudi še ... Več

PRIMO TELEFONIJA d.o.o.

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 07 490 14 50

Koenergija d.o.o.

Ilichova 21, 2000 Maribor, Tel: 040 730 010
Večina se zaveda, da je vključitev neke oblike industrijske avtomatizacije v njihov proizvodni obrat ali podjetje koristna. Lahko zmanjša proizvodne stroške, poveča učinkovitost, ... Več