Računalništvo, telefonija
16.04.2014 09:31
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Odmevna novica: Zebra kupila Motorolo

Z velikim navdušenjem je svet obkrožila presenetljiva novica s strani podjetja Zebra, in sicer o pravkar sklenjenemu dogovoru za nakup Motorole.
Odmevna novica: Zebra kupila Motorolo
Odmevna novica: Zebra kupila Motorolo

Zebra je širšemu krogu poslovnih uporabnikov tako v mislih kot v dejanski rabi že dodobra zasidrana s termičnimi tiskalniki. Ledino na tržišču orje z branjem črtnih v več kot 100 državah. Tako se na njihove rešitve s področja označevanja zanašajo številna podjetja s celega sveta. Glavni razlog za tak sloves temelji na kar 35-letni tradiciji inovativnih rešitev z robustnimi, odpornimi in zanesljivimi izdelki.

Na drugi strani pa je podjetje Motorola Solutions proizvajalec ročnih terminalov in prav tako vodilno v svoji stroki. Položaj so si zagotovili z najboljšo izdelano tehnologijo, podprto z odlično razvojno ekipo, ki jim zagotovo prinaša največji kos pogače v tej panogi.

Podjetje Zebra Tehnologies si tako obeta še boljše pogoje za združevanje ponudb obeh – prej sicer ločenih – podjetij, saj bo z nakupom prišlo do združitve dveh močnih, če ne kar najboljših podjetjih v svoji stroki. S tem bo Zebrino kolesje steklo še hitreje, saj bodo s številnimi, na novo pridobljenimi patenti zasedli vodilni položaj na trgu obveščevalnih sredstev in mobilnih platform.

Skupna zaveza že prej podobno mislečih družb za inovacije bo tako med nas prodirala z močnimi tehnološkimi trendi za še bolj povezano globalno poslovno skupnost. Zato si potihem tudi mi že lahko manemo roke, saj je v prihodnjih mesecih pričakovati marsikaj – celo preseganje poslovnih potreb uporabnikov.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem INFO-KOD d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri INFO-KOD d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

info-kod logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem INFO-KOD d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NUFIRA d.o.o.

Ob Suhi 4d, 2390 Ravne na Koroškem, Tel: 041 722 132
Vsako hitro rastoče podjetje se spopada z odločitvami glede najboljšega poslovnega sistema za upravljanje svojih poslovnih procesov. Pravilna integracija integriranega programskega ... Več

BILAZ d.o.o.

Sedejeva ulica 8, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 19 00
Ponudba kakovostnih storitev s kvalitetnimi materiali in "brand name" računalniškimi blagovnimi znamkami jih uvršča v sam vrh tovrstnih ponudnikov. Cenovna politika podjetja je ... Več

PLANET GV d.o.o.

Likozarjeva ulica 3, 1000 Ljubljana, Tel: 080 33 44
V podjetju Planet GV posameznikom in podjetjem v Sloveniji pomagamo do novih znanj in boljših poslovnih rezultatov. Živimo in delujemo v skladu s svojim sloganom »Povezujemo priložnosti«. Bogati ... Več

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901