Računalništvo, telefonija
05.06.2012 09:36
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Oglejte si EURO 2012 v stilu!

Največja izbira projektorjev in platen na naslovu www.centerprojekcije.si
Največja izbira projektorjev in platen na naslovu www.centerprojekcije.si

Evropsko nogometno prvenstvo se nezadržno bliža, vsi ki boste prvenstvo spremljali v udobju domačega naslonjača v družbi najboljših prijateljev in kozarčku piva, pozorno preberite naslednje odstavke, saj vsebujejo pomembne recepte in nasvete za vrhunski ogled tekem – v prvi vrsti!

Za domačo uporabo

Pred velikimi dogodki kot so nogometno prvenstvo ali olimpijske igre se ogromno ljudi odloči zamenjati obstoječ TV sprejemnik, tu pa se pojavi precej težav, kakšnega izbrati, katero velikost, znamko, LED, LCD, morda plazma, projektor? No, ko se na grobo podučimo o vseh tehnologijah, gotovo pridemo do zaključka, da z najmanj stroški največjo diagonalo dobimo le s projektorjem! To pa še ni vse, poleg ogromne diagonale moderni projektorji nudijo odlične barve in tekoče gibanje žoge, brez preskočenih sličic zaradi počasnega osveževanja običajnega televizorja. Tega se v Centru Projekcije dobro zavedamo, zato smo ob tem posebnem dogodku pripravili res enkratne cene vseh projektorjev, ki jih imamo v ponudbi – pa brez skrbi izbira je velika, saj smo na trgu že 20 let! Naj bo vaša dnevna soba prizorišče najboljših tekem tega poletja.

Za bare / lokale

Vsi gostinci, ki želite, da se bo med prvenstvom daleč naokoli govorilo o vaši brezhibni sliki in odličnih barvah nogometnega igrišča ste prav tako vabljeni, da obiščete Center Projekcije, saj so za gostince pripravili štiri sete projektorjev in platna, med katerimi se bo gotovo našlo pravo za vas. Odlično ponudbo in vrhunske cene lahko preverite na spletni strani Centerprojekcije.si, za podrobnejše informacije pa ste lepo vabljeni v naše podjetje na predstavitev v živo.

Vsem, ki projektor že imate pa svetujemo, da še pred začetkom poskrbite za zdravje vaših projektorjev. Nudimo kompletno čiščenje in kontrolo žarnice obenem pa je naša ponudba novih žarnic velika, zato do neprijetnih čakalnih dob ne bo prišlo. Več na Zarnice.si.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem LESTRA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri LESTRA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem LESTRA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Seyfor d.o.o.

Cesta Goriške fronte 46, 5290 Šempeter pri Gorici, Tel: 05 393 40 00
Poslovni računalniški programi za javni sektor, podjetje, zasebnike ali obrtnike Saop je leta 1987 med prvimi v Sloveniji ponudil programsko opremo in je danes eden izmed vodilnih ... Več
Zlati partner

Huawei

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 080 9808
Zlati partner

RITTAL d.o.o.

Letališka cesta 16, 1000 Ljubljana, Tel: 01 546 63 70
Rittal spodbuja inovacije in živi svoje vrednote To je Rittal. Globalni igralec, vodilni inovator, družinsko podjetje in zgleden delodajalec. Rittal zgodba Prihodnost Rittala se je ... Več

COMCOM d.o.o.

Lapajnetova ulica 29, 5280 Idrija, Tel: 05 372 20 20
Ukvarjajo se s: SAP svetovanjemPodatkovno analitiko in inženiringom Več