Računalništvo, telefonija
20.10.2016 10:25

Deli z drugimi:

Share

Ogromna razprodaja mobitelov

Ogromna razprodaja mobitelov
Ogromna razprodaja mobitelov

Spletni trgovec Everbuying je tokrat pripravil ogromno akcijo pametnih telefonov priznanih kitajskih znamk za katere vemo, da so iz dneva v dan boljše kakovosti. Debata o tem, da vam za vaš denar prinesejo precej več kot največje blagovne znamke, pa niti ni več potrebna.

Oglejmo si nekaj modelov iz akcije:

Vernee Mars – Android 6.0, ekran v velikosti 5,5 palcev, osemjedrni procesor Helio P10, 4 GB RAM, 32 GB spomina, čitalec prstnih odtisov, 13 MP kamera – Cena pod 185€ zagotavlja odlično razmerje med ceno in zmogljivostjo.

Ulefone Power – Android 6.0, osemjedrni procesor, 3 GB RAM, 16 GB spomina – Tukaj naj izpostavimo zelo zmogljivo baterijo z kar 6050 mAh – Veliko avtonomije za ceno pod 130€.


Homtom HT7 – Android 5.1, štirijedrni procesor, 2 GB RAM, 16 GB spomina – S ceno nižjo od 80€ zagotovo odličen nakup za nezahtevnega kupca.


ASUS ZenFone Selfie – Android 5.0, procesor z osmimi jedri, 3 GB RAM, 32 GB spomina. Kot že angleško ime namiguje je zelo primeren za delanje “sebkov” saj ima na prednji strani kar 13 MP kamero. Cena pod 175€.

Poleg bogate ponudbe akcijskih pametnih telefon boste v akciji našli tudi zanimive pametne ure, kot je recimo KingWear KW88 z GPS-om, kot tudi uporabne dodatke. Na primer polnilec z štirimi izhodi za polnjenje pride prav marsikomu, ki si lasti več kot en kos opreme. V kolikor iščete nov pametni telefon, je sedaj prav gotovo pravi trenutek. Celotno ponudbo si oglejte tukaj.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Za več informacij so vam na voljo pri Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

EPSON

, ,
Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Podjetje Genis je eden vodilni slovenskih proizvajalcev informacijskih rešitev za poenostavitev in digitalizacijo delovnih postopkov v srednjih in velikih podjetjih. Njegove ... Več

S-GRAF d.o.o.

Jarška cesta 7, 1230 Domžale, Tel: 01 721 91 70
O podjetju S-GRAF d.o.o. S-GRAF d.o.o. je eno izmed vodilnih podjetij na trgu tiskarskih storitev. Naročnikom nudijo kakovostne rešitve in nenehen razvoj na področju tiskanja. ... Več
Zlati partner

EUDACE d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 05 994 21 60
Spoznajte podjetje Eudace Podjetje Eudace deluje na področju vpeljave ISO standardov, izvedbe izboljšanja informacijske varnosti v podjetju, varstva osebnih podatkov in poslovnega ... Več