Računalništvo, telefonija
27.06.2012 12:52
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Oko, ki vidi vse!

Najnovejša kamera Pan/Tilt/Zoom snema vse okoli sebe (340 stopinj).
Najnovejša kamera Pan/Tilt/Zoom snema vse okoli sebe (340 stopinj).

Najnovejša kamera Pan/Tilt/Zoom snema vse okoli sebe (340 stopinj), odlično se odreže tako čez dan kot tudi čez noč. Omogoča snemanje v visoki resoluciji, brez težav se poveže z myDlink Cloud sistemom, posnetke in sliko v živo pa lahko spremljate kar prek svojega mobilnika.

Podjetje D-Link je eno izmed vodilnih podjetij na področju razvoja in dizajna komunikacijske opreme. Te dni so predstavili še eno noviteto v svoji ponudbi nadzornih kamer, D-Link DCS-5222L, PTZ HD kamero z možnostjo premikanja (v vse smeri) do 340 stopinj.

To pa ni vse, s čimer se kamera lahko pobaha, najnovejši član serije Cloud, uporabnikom omogoča vsestranski nadzor hiše ali poslovnih prostorov, saj ima vgrajen motoriziran pan & tilt premik (omogoča premik levo-desno, gor-dol) in avtomatično infrardečo osvetlitev za snemanje v vseh svetlobnih pogojih (dan ali noč). Na kameri najdemo tudi režo za spominsko micro SD kartico, na katero lahko shranjujemo video posnetke in slike.

Najmlajši predstavnik mydlink Cloud serije izpolnjuje vse najnovejše standarde s področja kakovosti slike v vseh svetlobnih pogojih. Kot ostali, tudi ta model Cloud PTZ kamere uporabnikom zagotavlja popoln nadzor nad dragocenostmi, otroci, hišnimi ljubljenčki in imetjem – v vsakem trenutku in kjerkoli se nahajate.

Kamera je sposobna snemati visoko ločljivost 720p, kompresija slike H.264 pa omogoča do petkrat več posnetka kot pri kompresiji MJPEG (pri isti zasedbi prostora). Izredno enostavna je tudi namestitev, saj za svoje delovanje potrebuje le vir električne napetosti, posnetki in slike pa se na vaš računalnik prenesejo preko brezžične tehnologije (Wireless N). Če kamere ne želimo povezati z računalnikom, lahko posnetke in slike shranimo kar na spominsko kartico. Kamera ima vgrajen mikrofon in posledično tudi avdio izhod, preko katerega lahko zajemamo zvok v prostoru kamere. Na kameri najdemo tudi WPS gumb, ki omogoča enostavno in varno povezovanje z ostalimi napravami v brezžičnem omrežju 802.11n.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

EPSON

, ,

BILAZ d.o.o.

Sedejeva ulica 8, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 19 00
Ponudba kakovostnih storitev s kvalitetnimi materiali in "brand name" računalniškimi blagovnimi znamkami jih uvršča v sam vrh tovrstnih ponudnikov. Cenovna politika podjetja je ... Več

CDS COM d.o.o.

Pot k sejmišču 30, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 580 96 50
Podjetje CDS COM d.o.o. je na slovenskem trgu prisotno že več kot 30 let. Prepoznavno je kot kvaliteten distributer in serviser strojne opreme za potrebe digitalnega tiska. Poleg ... Več

eTAROK, MIROSLAV CIGAN s.p.

Ulica Štefana Kovača 2, 9231 Beltinci, Tel: 041 519 443
Računalniška igra za ljubitelje taroka Življenje se je v zadnjem letu preselilo v naše domove, kjer poleg dela iščemo različne vrste razvedrila. Za ljubitelje igre s tarok ... Več