Računalništvo, telefonija
09.04.2013 15:12

Deli z drugimi:

Share

Optimalni učinek zapisovanja podatkov

Ker so lahko CD ali DVD ploščki slabo združljivi ali nezdružljivi s pekačem, pride pri interakciji med medijem in zapisovalno napravo do številnih napak. S tem postanejo ploščki neberljivi. M-Writer je narejen za delo z izključno M-DISC DVD medijem, s čemer se izognemo številnim težavam.
M-Starter Kit PREMIUM omogoča trajno zapisovanje podatkov
M-Starter Kit PREMIUM omogoča trajno zapisovanje podatkov

M-Writer je prenosen zunanji zapisovalec opremljen s standardnim USB 2.0 priključkom, ki omogoča “plug-and-play” povezljivost z računalnikom. Optimiziran in uglašen je za delo izključno z M-DISC medijem za doseganje najboljšega učinka trajnega digitalnega arhiviranja.

Zapisovanje podatkov na kot kamen trdo podatkovno plast M-DISC medija zahteva več energije, kot jo premorejo tipični optični zapisovalci. Optimiziran laser in optični sistem, združena z edinstvenimi krmilnimi algoritmi znotraj M-Writerja, omogočajo doseganje zahtevnih kriterijev pri vpisu podatkov. Tako so podatki trajno zapisani na M-DISC. Njihova osredotočenost na trajnost se zrcali tudi v konstrukciji naprave. Čeprav morda ne bo trajal tako dolgo kot podatki, ki jih zapisal na M-DISC medij, lahko pričakujemo, da bo preživel večino sodobnih optičnih diskovnih enot. Na primer, izolacija šasije (Anti-dust design) pomaga pri varovanju zapisovalnikovih notranjih delov pred prahom in drugimi majhnimi delci, ki lahko ovirajo delovanje in skrajšajo življenjsko dobo naprave.

Trajno varovanje in hramba podatkov ne bi smela biti težavna naloga in M-Writer odraža to filozofijo. Millenniatina “plug-and-play” arhivarska rešitev za različne platforme je kompatibilna tudi z običajnimi programi za zapisovanje DVD-jev. Testiranje je bilo opravljeno z najbolj razširjenimi programskimi paketi kot so Roxio, Nero, Windows Vista, Windows 7 ter Mac OS ali Linux DVD programska oprema za zapisovanje.

Pri Medianos TEC lahko kupite M-Starter Kit PREMIUM, ki vključuje zunanji pekač M-Writter skupaj z 10 kosi M-DISC DVD-jev že za 189,60 €.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Medianos Tec d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Medianos Tec d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Logotip podjetja

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Medianos Tec d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

DATA COM. d.o.o.

Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana, Tel: 041 757 560
Komunikacija je moč. Je temeljni steber vseh področij življenja. V poslovni niši je vizualna komunikacija ključ za uspeh tržnih in oglaševalnih strategij. Človekova zmožnost ... Več
Zlati partner

GS1 Slovenija

Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 5898 320
GS1 Slovenija je neodvisna in nepridobitna organizacija na področju mednarodnih standardov GS1 za identifikacijo, zajem in elektronsko izmenjavo podatkov v Sloveniji. Ima preko ... Več

OPTIPRINT d.o.o.

Kranjčeva ulica 20, 1000 Ljubljana, Tel: 05 902 58 12
Podjetje Optiprint je leta 2009 uspešno predstavilo poslovni model nudenja cenovno dostopnega in brezskrbnega najema barvnih tiskalnikov in multifunkcijskih naprav. Uspešno poslovanje ... Več
Zlati partner

E-Rasta d.o.o.

Vodnikova ulica 2, 2250 Ptuj, Tel: +386 (0) 70 474 398
Podjetje E-RASTA je inovativno podjetje, ki se osredotoča na razvoj tehnoloških rešitev v povezavi z biometričnimi fotografijami in identifikacijo. Njihova glavna storitevje aplikacija ... Več