23.05.2017 09:32
Posodobljeno 7 let nazaj.

Optoma praznuje 20. obletnico

Dve desetletji inovativnosti, rasti in predanosti potrebam strank.
Optoma praznuje 20. obletnico

Optoma EMEA, vodilna mednarodna znamka na področju projektorjev in avdio opreme, je dosegla izjemen mejnik. Letos je namreč obeležila že 20. obletnico razvoja inovativnih rešitev na področju zaslonske in avdio tehnologije.

“Od nekdaj smo bili ponosni na našo sposobnost razvijanja izdelkov, ki so usmerjeni v prihodnost. Že 20 let se trudimo ustreči potrebam naših strank in razvijati rešitve, ki jih zahtevajo,” je povedal Thierry Millet, generalni direktor družbe Optoma EMEA. “Z našimi osrednjimi vrednotami zanesljivosti, inovativnosti in osredotočenosti na stranke, se bomo tega pristopa držali tudi v naslednjih 20 letih in se trudili razvijati še boljše izdelke in rešitve.”

Odkar je bila ustanovljena, je Optoma EMEA predstavila številne prelomne izdelke, vključno z revolucionarnim vse-v-enem DVD projektorjem leta 2005 (DV10) in prvim piko projektorjem na svetu, PK101, ki mu je revija Time Magazine leta 2008 podelila prestižen naziv izdelka leta. Optoma pa je leta 2014 s prevzemom priznanega proizvajalca avdio opreme za končne uporabnike, podjetja NuForce iz Kalifornije, razširila svoje poslovanje tudi na področje avdio opreme.

Nedavno je podjetje predstavilo prvi projektor na svetu s tehnologijo DARBEE Visual Presence, ki je ekskluzivna projektorjem Optome. Prav tako je Optoma nedavno lansirala svojo prvo serijo projektorjev ProScene z lasersko osvetlitvijo, ki s funkcijami DuraCore in MultiColor ponuja izjemno zanesljivost za profesionalne instalacije.

Izdelki Optome so konstantno dvigali nivo projekcijske izkušnje in s tem zahteve tako običajnih potrošnikov kot tudi profesionalcev, ob tem pa kovali partnerstva, ki držijo Optomo na čelu industrije. Optoma je s svetovno priznanimi blagovnimi znamkami sodelovala že pri številnih odmevnih projektih, nazadnje pri oblikovanju spektakularne izložbe prestižne britanske veleblagovnice Harrods za konjak Louis XIII.

Ustanovitelj podjetja Optoma EMEA SY Chen je ob 20. obletnici delovanja povedal: “Zelo sem ponosen na mejnik, ki ga je doseglo podjetje. Optoma je skozi leta ustvarila trdna partnerstva in povečala svojo bazo zvestih strank v celotni regiji, s tem pa sčasoma postala uveljavljena tehnološka znamka, ki je za svoje izdelke prejela tudi več nagrad.”

Po ustanovitvi v Tajvanu, je SY Chen leta 1997 preselil sedež podjetja Optoma EMEA v Veliko Britanijo. Družba ima danes regionalne pisarne po celi Evropi, na Bližnjem vzhodu in v Afriki. Organizacija je v vseh letih obstoja ohranila svojo dinamiko in lokalizirano poslovno strategijo. “Z izpolnjevanjem potreb in izzivov lokalnih partnerjev, si je Optoma uspela zagotoviti konsistentno konkurenčno prednost,” je še dejal Chen.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem LESTRA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri LESTRA d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem LESTRA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

Komponentko d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 5, 1000 Ljubljana, Tel: 030 755 005
Računalniške ponudbe je v Sloveniji ogromno. Dobre računalniške ponudbe pa zelo malo. Vsak, ki se odloča za nakup računalnika, grafične kartice ali katerekoli druge računalniške ... Več

Enaa / Gambit trade d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 437 63 33
Gambit trade d.o.o. je eno najstarejših in uspešnejših računalniških podjetij pri nas. S svojo inovativnostjo premikajo meje. Tako so že leta 1999 postavili tudi Enaa prvo spletno ... Več

TELEMACH d.o.o.

Brnčičeva ulica 49a, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 070 700 700