08.05.2015 10:21

Osveženi tiskalnik Zebra GT800 je na trgu

Predstavljamo vam noviteto - namizni tiskalnik Zebra GT800, ki prinaša večjo zmogljivost in zanesljivost po konkurenčni ceni. Nova verzija je nadgradnja starega GT800, pri njegovi zasnovi pa so pri Zebri upoštevali želje svojih zvestih strank.
Osveženi tiskalnik Zebra GT800 je na trgu

Nenehne izboljšave pri Zebri ustvarjajo izjemno linijo naprednih namiznih tiskalnikov. Med njimi je tudi Zebra GT800, ki daje uporabnikom možnost tiskanja s trakovi različnih dolžin, kar potisne prilagodljivost Zebrinih tiskalnikov na najvišjo raven. Ne samo, da podpira 300 in 74 metrske trakove, zamenjava trakov je postala neverjetno enostavna, saj ne zahteva ponastavitve že nastavljenih nastavitev, trak pa tako rekoč zamenjate z eno samo potezo.

GT800 ne odlikuje samo prilagodljivost, temveč tudi hitrost. Zahvaljujoč 32-bitnemu procesorju in velikemu pomnilniku, celo tiskanje grafike in daljše nalepke postaneta zelo hitra in enostavna. Konkurenčna cena, trajnost in kompaktnost tiskalnika Zebra GT800 je idealna in cenovno dostopna izbira za različne tiskarske naloge v proizvodnji, transportu, logistiki, zdravstvu in prodaji, predvsem za tiste uporabnike, ki imajo zahtevo po daljši dolžini traku.

Če želite izvedeti več o tiskalniku Zebra GT800 se obrnite na podjetje Info-Kod d.o.o. (info@info-kod.si, 01 256 24 99, www.info-kod.si).

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem INFO-KOD d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri INFO-KOD d.o.o.

info-kod logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem INFO-KOD d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

HERLAH d.o.o.

Efenkova cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 586 35 60
Herlah d.o.o. se ukvarja z izdelavo celovitih programskih rešitev s področja računovodstva, trgovine in proizvodnje. Več
Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več