Računalništvo, telefonija
30.04.2015 15:04

Deli z drugimi:

Share

Označevanje kablov je z novo Brother aplikacijo postalo še pametnejše

Profesionalno označevanje kablov se je povzpelo še stopničko višje – z novo mobilno aplikacijo za še lažje oblikovanje, shranjevanje in tiskanje najnovejših industrijskih standardnih nalepk.
Brother brezžični tiskalnik nalepk PT-E550W za inštalaterje
Brother brezžični tiskalnik nalepk PT-E550W za inštalaterje

Specialist za tiskalnike nalepk za elektrikarsko industijo Brother je na trg pospremil novo aplikacijo Mobile Cable Label Tool. Brezplačna aplikacija je bila razvita za tiste uporabnike, ki potrebujejo robustne nalepke za telekomunikacijske, podatkovne in elektrikarske inštalacije. Vključuje obsežno središče, ki temelji na oblaku, z vsebino najnovejših predlog in elektrikarskih simbolov, poleg tega pa omogoča še dodajanje logotipov podjetij.

Ta edinstvena aplikacija se lahko uporablja z napravo P-touch E550WVP, ki je prvi Brother industrijski ročni označevalec z Wi-Fi povezljivostjo in omogoča enostavno ustvarjanje nalepk, vključno z zastavicami in oznakami za razdelilne plošče. Podpira brezžično neposredno tiskanje brez brezžične dostopne točke.

Brother je prav tako poskrbel za Mobile Transfer Express; še eno brezplačno aplikacijo za pametne telephone, ki uporabnikom omogoča prenos predlog za nalepke, podatkovnih baz in podob iz oblaka ali e- poštnih priponk na njihove P-touch naprave.

Andrej Zalokar, regionalni vodja za Slovenijo Hrvaško in BiH

, je povedal: “Obstojnost je bila vedno bistven sestvni del profesionalnega označevanja v elekronski industriji – toda tudi povezljivost postaja vse pomembnejša. Združljivost s pametnimi telefoni in tablicami je res izziv in zagotavlja dodano prilagodljivost, ki omogoča oddaljen dostop in s tem ustvarjanje novih oblik nalepk na terenu.”


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BROTHER CEE GmbH
Za več informacij so vam na voljo pri BROTHER CEE GmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

brother_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BROTHER CEE GmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

MICROSOFT d.o.o.

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 01 584 61 11
Slovenska podružnica Microsofta je bila ustanovljena leta 1994 z željo, da bi tudi slovenskemu trgu ponudili inovativno programsko opremo. Od začetkov, ko so bili v podjetju zaposleni ... Več
Zlati partner

TEHNOLOŠKI PARK LJUBLJANA d.o.o.

Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 34 01
Tehnološki park Ljubljana (TP LJ) kot mednarodni tehnološki hub, kjer se stikajo vrhunske tehnologije, srečujejo najboljša razvojna podjetja in nastajajo nove tehnološke zgodbe. ... Več
Zlati partner

GS1 Slovenija

Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 5898 320
GS1 Slovenija je neodvisna in nepridobitna organizacija na področju mednarodnih standardov GS1 za identifikacijo, zajem in elektronsko izmenjavo podatkov v Sloveniji. Ima preko ... Več
Zlati partner

SIMBIOZA GENESIS, so.p.

Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana, Tel: 040 336 311
e-Simbioz@ je projekt Simbioze Genesis, socialnega podjetja, ki ga od začetka leta 2015 izvajajo z namenom izboljšanja in nadgrajevanja računalniških znanj vseh generacij v okviru ... Več