04.11.2013 09:26

Označevanje za električarje in inštalaterje IT-opreme

Naprava za označevanje P-touch E300VP s svojo enostavno uporabo zagotavlja, da je delo profesionalno in hitro označeno. Za delo na terenu je to bistvenega pomena.
Brother PT-E300

P-touch E300VP je nepogrešljiv pripomoček za vse električarje in inštalaterje IT-opreme in je dobavljiv skupaj z litij-ionsko polnilo baterijo ter AC-napajalnikom, zapakiran v trpežnem nosilnem kovčku. Velik osvetljen LCD-zaslon, standardna tipkovnica v stilu osebnega računalnika in specializirane funkcije so bili razviti, da zagotovijo enostavno in hitro označevanje v industriji. Tako profesionalen vtis z izdelavo visoko kakovostnih in obstojnih nalepk za inštalacije postaja oprijemljiva resniičnost tukaj in zdaj.

Specializirane kasete s trakovi

Poleg širokega nabora TZe-trakov v različnih barvah in širinah so bile razvite tudi specializirane kasete s trakovi za industrijsko rabo. V to skupino spadajo prilagodljivi ID-trakovi, ki se uporabljajo za označevanje na ukrivljenih površinah, močno lepljivi trakovi, ki se uporabljajo na neravnih, grobih in teksturiranih površinah in termo krčljive cevke, ki se uporabljajo za označevanje žic in kablov. P-touch laminirane nalepke so narejene, da trajajo. Termični prenos črnila je stisnjen med dve zaščitni plasti poliestrskega filma in tako ščiti besedilo pred vplivi tekočin, drgnjenja, temperature, kemikalij in sončne svetlobe. Ker so bile nalepke testirane do ekstremov, veljajo za vredne zaupanja, z visoko kakovostjo.

Glavne značilnosti naprave:

• 9 protokolov črtnih kod (vključno s črtnimi kodami za dodatno varnost in zaščito).
  • Ovijanje kablov in zastavice za kable za njihovo lažje prepoznavanje.
  • Nalepke za različne plošče za hitro prepoznavanje.
  • Tiskanje nalepk v različnih širinah od 3,5 do 18 mm za ustrezanje različnim prostorom.
  • Velik osvetljen grafični LCD-zaslon za lažji pregled simblov in predogled nalepke pred tiskanjem.
  • Možnost uporabe zaporednega številčenja (številke ali črke).
  • 384 vgrajenih simbolov s področja elektrike, inštalaterstva in varnosti.

Pakiranje vključuje strojno opremo, napravo za označevanje Brother PT-E300, litij-ionsko baterijo, AC-napajalnik, laminiran močno lepljivi trak 18 mm črno na rumenem (8 m), priročnik za uporabnike, zapestni trak in nosilni kovček.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BROTHER CEE GmbH
Za več informacij so vam na voljo pri BROTHER CEE GmbH

brother_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BROTHER CEE GmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

Enaa / Gambit trade d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 437 63 33
Gambit trade d.o.o. je eno najstarejših in uspešnejših računalniških podjetij pri nas. S svojo inovativnostjo premikajo meje. Tako so že leta 1999 postavili tudi Enaa prvo spletno ... Več

SINERGISE d.o.o.

Cvetkova ulica 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 320 61 50
Sinergise razvija geografske informacijske sisteme Slovensko podjetje Sinergise je inovativno visokotehnološko podjetje. Ukvarja se z razvojem geografskih informacijskih sistemov ... Več

Minevra, Matjaž Kramar s.p.

Krallova 31, 8000 Novo mesto, Tel: 041-649-387
Kaj lahko za vas naredi podjetje Minevra? Živimo v digitalni dobi, kjer prevladuje računalniška in tiskalna oprema. Iskanje sebi primerno opremo je izziv in za mnoge zamudno opravilo. ... Več

COLBY d.o.o.

Ob Dravi 6, 2000 Maribor, Tel: 02 330 33 00