14.02.2016 09:35
Posodobljeno 8 let nazaj.

Paket Brezskrbni Telekoma Slovenije sedaj omogoča brezskrbno komunikacijo za dva

Telekom Slovenije sedaj v paketu Brezskrbni omogoča brezskrbno komunikacijo dvema uporabnikoma. Dodaten naročnik bo za uporabo storitev v okviru paketa Brezskrbni (osnovna naročnina znaša 19,95 evra) plačal le 12 evrov. Oba uporabnika bosta tako v paketu koristila neomejene pogovore in sporočila za samo 15,98 evra na osebo na mesec. Skupna poraba 10 GB prenosa podatkov pa se obračuna po porabi (1 cent za 1 MB), vendar za oba uporabnika skupaj nikoli več kot 5 evrov na mesec.

Paket je na voljo novim in obstoječim (zasebnim in poslovnim) naročnikom, in sicer od 12. februarja do 31. marca 2016.

Naročnikom paketa Brezskrbni, ki uporabljajo paket z dvema mobilnima številkama, je na voljo tudi akcijska ponudba dveh mobitelov Samsung Galaxy serije A 2016.

Nosilec naročniškega razmerja paketa Brezskrbni se lahko odloči za mobitel Samsung Galaxy A5 2016 po akcijski ceni 348 evrov ob vezavi za 12 mesecev (12 obrokov po 29 evrov) oz. 310,80 evra ob vezavi za 24 mesecev (24 obrokov po 12,95 evra).

Naročnikom druge številke paketa Brezskrbni pa je na voljo mobitel Samsung Galaxy A3 2016, in sicer po akcijski ceni 258 evrov ob vezavi za 12 mesecev (12 obrokov po 21,50 evra) oz. 252 evrov ob vezavi za 24 mesecev (24 obrokov po 10,50 evra).

Naročnika paketa Brezskrbni za dva lahko izbereta tudi katerikoli drugi mobilni telefon v ponudbi Telekoma Slovenije, pri čemer nosilec naročniškega razmerja paketa Brezskrbni izbira mobitele v splošni akcijski ponudbi, naročnik druge številke paketa Brezskrbni pa v akcijski ponudbi Enostavni.

Vse navedene cene vključujejo DDV.

Več informacij o ponudbi Telekoma Slovenije je na voljo na www.telekom.si.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TELEKOM SLOVENIJE d.d.
Za več informacij so vam na voljo pri TELEKOM SLOVENIJE d.d.

Telekom Slovenije tudi v najnovejši kampanji za poslovne uporabnike nadaljuje uspešno sodelovanje s slovenskimi glasbeniki

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TELEKOM SLOVENIJE d.d.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

OPTIPRINT d.o.o.

Kranjčeva ulica 20, 1000 Ljubljana, Tel: 05 902 58 12
Podjetje Optiprint je leta 2009 uspešno predstavilo poslovni model nudenja cenovno dostopnega in brezskrbnega najema barvnih tiskalnikov in multifunkcijskih naprav. Uspešno poslovanje ... Več

SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani

Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Tel: +386 80 697 267
Samsung Electronics Co. je vodilni tehnološki gigant, ki navdihuje svet ter oblikuje prihodnost s prodornimi zamislimi in tehnologijami. Njihova poslovna filozofija, ki temelji na ... Več

TEHNOLOŠKI PARK LJUBLJANA d.o.o.

Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 34 01
Tehnološki park Ljubljana (TP LJ) kot mednarodni tehnološki hub, kjer se stikajo vrhunske tehnologije, srečujejo najboljša razvojna podjetja in nastajajo nove tehnološke zgodbe. ... Več

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25