22.04.2015 16:29

Pametna pisala na voljo za preizkus

Pametna pisala so vedno bolj priljubljen dodatek za študente in podjetnike, saj nam vse zapiske iz zvezka prenese v digitalno obliko. Pisala lahko končno tudi preizkusite, s klikom na www.livescribe.si
Besede iz zvezka prenese v digitalni svet.

Pametno pisalo Smartpen je pisalo, ki nam pomaga pri organiziranosti, produktivnosti in urejenosti zapiskov. Vse zapisano v zvezek nam prenese na pametno napravo, kjer lahko zapiske urejate, jim dodajate besedilo ali slike.

1. zapiske pretvori v digitano obliko
  2. besedilo pretvori v digitalni tekst
  3. posname zvok in ga sinhronizira s pisavo
  4. enostavno pošiljanje zapiskov
  5. kontakte zapisane v zvezek shrani na mobilno napravo
  6. enostavno urejnje zapiskov, dodajanje slik, besedil, priponk, …

Zadnje je na trg prišlo pisalo Livescribe 3, ki se preko Bluetooth povezave poveže z vsemi IOS mobilnimi napravami. Brez časovnega zamika se vam vsi zapiski zapisani na napir pojavijo na zaslonu, vaša pametna naprava pa lahko zraven posname še zvok ter ga sinhronizira s pisavo. To pomeni, da lahko le kliknete na vaše zapiske in poslušate zvok iz časa, ko ste zapisano zapisali.

Bi pisalo preizkusili?

Prestižna naprava si zasluži prestižno predstavitev. Izpolnite obrazec na spletni srani www.livescribe.si in ekipa Livescribe vam predstavi novo pisalo kar osebno za vas, vaše prijatelje ali sodelavce.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Jacob d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Jacob d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Jacob d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Vas zanima, kako vzpostaviti trajno in dobičkonosno komunikacijo s ključnimi ciljnimi skupinami, ki so pomembne za uspešno poslovanje podjetja in njegovo pozitivno podobo v javnosti? ... Več

Koenergija d.o.o.