Računalništvo, telefonija
09.08.2016 15:26
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pametna ura KW88: premijski razred izdelave, dostopna cena

Pametna ura KW88: premijski razred izdelave, dostopna cena
Pametna ura KW88: premijski razred izdelave, dostopna cena

Spletni trgovec GearBest že pobira naročila v predprodaji za njihovo najnovejšo pametno uro KW88. Naročila pobirajo do 15. avgusta. Cena 123.74 € je izjemno dostopna, saj gre za izdelek, ki po obliki in zunanjosti konkurira bistveno dražjim tekmecem.

KW88 je pametna ura izjemno kvalitetne izdelave za svoj cenovni razred. Ohišje je narejeno iz aluminija in daje občutek prestiža. Zaslon je zaščiten s safirnim steklom, ki je odporen na praske, tako da ste lahko brez bojazni, da bi zaslon popraskali. Zaslon je tipa Amoled, v premeru pa meri 1,39 palca ali 3,53 cm. Rezultat je odporen zaslon z lepimi barvami in dobro vidljivostjo, tudi pod slabšimi koti.

Posebnost pametne ure KW88 je tudi vgrajena kamera z ločljivostjo 2 MP, ki je sposobna zajemanja fotografij tudi v slabih svetlobnih pogojih. Verjetno z uro ne boste zajemali slik za objavo na socialnih omrežjih, vendar lahko funkcionalnost dostikrat pride prav, ko morate hitro zajeti kakšno sliko. Ura ima 4 GB notranjega pomnilnika kamor lahko poleg slik shranjujete tudi video posnetke, zvočne posnetke in drugo večpredstavnostno vsebino.

Na uri deluje operacijski sistem Android 5.1, kar pomeni, da bodo uporabniki deležni raznih nadgradenj še dolgo časa. Uporabniška izkušnja je odlična, saj je zaradi operacijskega sistema mogoče uporabljati vrsto različnih aplikacij. Med drugim je mogoče uporabljati Google Maps za navigacijo, saj ima ura GPS sprejemnik in možnost uporabi Micro SIM kartice, ki med drugim omogoča tudi samostojno uporabo ure brez neposredne povezave s pametnim telefonom.

Na zadnji strani ure je tudi merilec srčnega utripa, v notranjosti pa se skriva tudi pedometer, višinomer in drugi pripomočki, ki napravo naredijo za pravo športno uro.

Pametna ura KW88 deluje sinhrono tako s pametnimi telefoni z operacijskim sistemom Android, kot tistimi, ki jih poganja iOS. Odlična izbira za vse, ki bi želeli športno uro z elegantnim izgledom in nebi želeli za to zapraviti celega premoženja.

Uro lahko naročite na povezavi GearBest za ceno 123.74 €.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Za več informacij so vam na voljo pri Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

DUNA ŠPENKO d.o.o.

Valburga 50, 1216 Smlednik, Tel: 041 736 701
Špenko TV Iskanje pravega podjetja, ki ustreza vsem vašim pogojem, ni nujno težavno. Filtriranje podjetij po izkušnjah in kvalitetni ponudbi je dobro osnovno merilo. Kaj kmalu se ... Več

SINERGISE d.o.o.

Cvetkova ulica 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 320 61 50
Sinergise razvija geografske informacijske sisteme Slovensko podjetje Sinergise je inovativno visokotehnološko podjetje. Ukvarja se z razvojem geografskih informacijskih sistemov ... Več
Zlati partner

Endava PLC

Vilharjeva cesta 46, 1000 Ljubljana,
Endava spreminja odnos med ljudmi in tehnologijo. Pri izkoriščanju prednosti novih poslovnih modelov in priložnosti na trgu pomagamo nekaterim vodilnim svetovnim podjetjem iz ... Več

REDIT d.o.o.

Vodnikova cesta 232 , 1000 Ljubljana, Tel: 040 768 404
Podjetje Redit d.o.o. je za uporabnike ključnega pomena saj s svojimi storitvami poskrbi za nemoteno delo od doma oziroma za to, da računalnik deluje tako, kot od njega pričakujemo. ... Več