Računalništvo, telefonija
13.02.2016 14:25

Deli z drugimi:

Share

Pametna ura za golf

Garmin Approach S20
Garmin Approach S20

Garmin Approach S20 je elegantna in lahka ura za golf z GPS-om, ki zagotavlja večjo priročnost na igrišču, saj prikazuje razdalje na več kot 40.000 prednaloženih igriščih, vključno z ovirami, ter pogled zelenice in Garminovo novo analizo krogov AutoShot za podrobno analizo igranja v storitvi Garmin Connect. Ura tudi meri aktivnost in prikazuje pametna obvestila² ter vas tako poveže z vašim aktivnim življenjskim slogom.

Seznanite se, preden zamahnete

Ura Approach S20 ve, na katerem igrišču za golf ste in koliko ste oddaljeni od naslednje zelenice, ne glede na to, ali sproščeno igrate s prijatelji na najljubšem lokalnem igrišču ali pa ste na pripravah na igrišču v čudovitem letovišču, kjer ste si vedno želeli igrati. Z zelo občutljivim sprejemnikom signalov GPS ura prikaže podatke o razdalji, ki jih potrebujete za zanesljiv udarec. Na zaslonu visoke ločljivosti si lahko ogledate razdalje do začetka, konca in sredine zelenice ter ovir, zavojev in krivulj.

Še več informacij o vaši igri

Med bližanjem funkcija AutoShot v uri S20 samodejno zazna vsak zamah, izmeri dolžino udarca in zabeleži vsako lokacijo udarca za analizo po končanem krogu v računu Garmin Connect. Analiza krogov AutoShot v storitvi Garmin Connect omogoča samodejno zbiranje celovitih statističnih podatkov o igri, z njo pa lahko ugotovite, kakšne so dejanske (na igrišču) povprečne dolžine s posamezno palico, na podlagi česar lahko izboljšate svojo igro.

Odigrajte več krogov

Ura Approach S20 je opremljena z vzdržljivo litij-ionsko baterijo, ki zagotavlja napajanje v dolgih krogih ali pri dodatnih luknjah. Brez težav lahko igrate golf cel konec tedna, saj baterija v polnem načinu GPS zagotavlja napajanje do 15 ur, preden jo je treba spet napolniti. Pri vsakodnevni uporabi v načinu merjenja aktivnosti lahko pričakujete, da bo baterija zagotavljala napajanje do 8 tednov med dvema polnjenjema.

Garmin Connect — vaša spletna skupnost igralcev golfa

Garmin Connect je spletna skupnost igralcev golfa, ki zagotavlja odlično analizo po končanem krogu. Samodejno prenesite svoj krog in ga primerjajte s prejšnjim, nato pa sledite izboljšavam svoje igre za vsako igrišče, na katerem igrate. Skupnost igralcev golfa Garmin Connect lahko tudi sestavi vaš idealen krog, pri katerem se seštejejo vaši najboljši rezultati za posamezno luknjo in tako prikaže vaš dejanski potencial na posameznem igrišču.

Bodite seznanjeni z zelenico

Funkcija Pogled na zelenico v uri Approach S20 prikaže dejansko obliko in postavitev zelenice. Zastavico lahko ročno prestavite na trenutno lokacijo in tako prikažete dejanske razdalje do luknje.

Beležite rezultat kar na zapestju

Approach S20 enostavno beleži vaš rezultat kroga. Po koncu igre lahko shranite in pregledate rezultat, s programom za vadbo Garmin Connect Mobile in pametnim telefonom pa lahko odličen rezultat kroga celo naložite in delite na spletu s soigralci golfa.

Pametne in povezane možnosti

Nikoli več ne spreglejte pomembnega besedilnega sporočila, e-pošte ali opozorila med krogom samo zato, ker imate pametni telefon shranjen nekje v torbi. Approach S20 je pametna ura, ki deluje kot brezžični podaljšek vašega združljivega pametnega telefona in prikazuje pametna obvestila kar na uri2. Zdaj lahko prek tehnologije Bluetooth preberete e-poštno ali besedilno sporočilo, ki ga pričakujete, celo sredi čistine. Ura Approach S20 omogoča tudi odličen nov način za vadbo zamaha z izbirnim senzorjem Garmin TruSwing, saj jo lahko združite s senzorjem in takoj prikažete najpomembnejše meritve zamaha, ne da bi potrebovali pametni telefon ali tablični računalnik. Z uro S20 in senzorjem TruSwing si lahko podatke o zamahu, kot so lice proti cilju, pot palice in hitrost zamaha, ogledate kar na zapestju.

Izpolnjuje vse, kar pričakujete od ure

Lepo oblikovana ura za golf Approach S20 poleg vsega naštetega prikazuje tudi čas, zato jo lahko nosite kot običajno uro. Poleg tega, da je ura Approach S20 trpežna in vodotesna do 5 ATM (do globine 50 metrov), je opremljena tudi z merilnikom aktivnosti, ki vas s pozivi spodbuja k bolj zdravemu življenjskemu slogu. Za tiste, ki radi hodijo, pa je vgrajen merilnik prehojene razdalje za lažje spremljanje prehojene razdalje.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GARMIN d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri GARMIN d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Pridružite se GARMIN SLOVENIJA na družabnem omrežju Facebook!

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GARMIN d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več

MLACOM d.o.o.

Pot heroja Trtnika, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 500 87 75
Tehnologija se nezadržno razvija naprej. Za vogalom je vedno novo odkritje, ki lahko spremeni tako zasebna kot poslovna okolja. Eden največjih izumov je zagotovo računalnik, ki ... Več

RETTRO d.o.o., vaš partner v razvoju IT-rešitev

Šlandrova 4b, 1000 Ljubljana, Tel: 031 313 312
Mikro podjetje Rettro d.o.o. je specializirano za razvoj različnih informacijskih sistemov z najnovejšimi tehnologijami po meri naročnika. Znanje in izkušnje Rettrovih strokovnjakov ... Več
Zlati partner

SOPHOS d.o.o.

Germova ulica 9, 8000 Novo mesto, Tel: 07 393 56 00
Podjetje Sophos je sinonim za zagotavljanje IT varnosti in varovanje podatkov za podjetja. Danes njihovi izdelki varujejo več kot 240.000 podjetij in 100 milijonov uporabnikov. Zaupajo ... Več