Računalništvo, telefonija
26.03.2015 08:08

Deli z drugimi:

Share

Pametna zapestna ura i-gotU Q-60 Bluetooth smartband

i-gotU pametna zapestna ura Q-60 Bluetooth je pametna zapestna ura s sodobnim slogom. Zapestna ura je kot nalašč narejena za udobno vsakodnevno uporabo ter omogoča, da ostanete povezani z obvestili vašega pametnega telefona.
Pametna zapestna ura i-gotU Q60 beleži meritve in prikazuje obvestila
Pametna zapestna ura i-gotU Q60 beleži meritve in prikazuje obvestila

Jedro senzorja vključuje OLED zaslon, G-senzor, UV senzor, vibracijski motor, Bluetooth 4.0 LE ter baterijo, ki z enim polnenjem zagotavlja 7 dni uporabe.

Beleži fitnes meritve, ki vključujejo porabljene kalorije, prehojene korake, prepotovano razdaljo, čas spanja in druge osebne cilje. Vgrajen UV senzor vas opozori pred tveganjem sončnih opeklin.

24/7 beleženje prikazuje obvestila o dohodnem klicu, ID klicatelja, prejetem SMS sporočilu, e-pošti, koledarju in sporočila družabnih medijev, kot so Facebook, LINE, WeChat, WhatsApp in Twitter. Omogoča, da ostanete vedno povezani. Uporabniki tako ne boste nikoli zamudili nobenega klica, sporočila in pomembnega dogodka na urniku. S pritiskom na gumb lahko enostavno zavrnete klic.

Lahka in elegantna je na voljo v 3 barvah priloženih paščkov: mineralno črni, živahno oranžni in dvobarvni beli in modri. Vodoodporna je združljiva tako z Android 4.3 in novejšim, kot tudi z iPhone 4S ali novejšimi telefoni z Bluetooth 4.0 vmesnikom. Njena aplikacija i-gotU Life podpira sinhronizacijo in analizo in je na voljo za brezplačen prenos v trgovini Google Play in App Store.

Za zahtevnejše uporabnike, ki si želijo, da bi spremljali nadaljnje meritve, kot so srčni utrip, čas, hitrost in podobno, je na voljo brezplačna aplikacija i-gotU Sports, ki je lahko sočasno odprta na vašem pametnem telefonu in te meritve prikazuje na zaslonu i-gotU Q -60 Bluetooth pametne zapestne ure. Pametna zapestna ura Q-60 s priloženimi tremi barvnimi paščki je na voljo za slabih 79 Eur.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

RDEČA ORANŽA d.o.o.

Titova cesta 2a, 2000 Maribor, Tel: 051 691 862
Razmišljajte kot vaši kupci Kako prepričati vaše potencialne kupce? Ste poskusili različne marketinške strategije, ki niso obrodile želenih rezultatov? S temi izzivi se zadnjih ... Več

e-asist d.o.o.

Taborska cesta 19, 1230 Domžale, Tel: 040 879 080
Težave s tiskalniki? In to ravno takrat, ko imate največ dela? Z vključitvijo naprav v sistem nadzora, vam podjetje e-asist d.o.o. lahko zagotovi najmanjše število okvar ... Več

Pilon AEC

Dunajska cesta 144, 1113 Bežigrad, , Tel: 0590 3 0590
Informacijsko modeliranje gradenj (BIM) je veliko več kot le tehnologija – to je zapleten postopek načrtovanja in gradnje, ki arhitektom pomaga pri ustvarjanju inovativnih stavb ... Več
Zlati partner

Brown Bear Team (BBT)

Gmajna 16, 1236 Trzin, Tel: 01 5622665
POSLOVNA linija – najboljši računalniki posameznega proizvajalca Računalniki iz POSLOVNE linije so tisti, na katere se lahko zanesemo, saj gre za izdelke najvišje kakovosti ... Več