19.02.2016 14:40

Pametni dom za vaš dom ali pisarno

Z mediola® AIO GATEWAY napravo in brezplačno aplikacijo IQONTROL, boste brez težav in brez nepotrebnih kablov, vaš dom ali pisarno spremenili v centralo za upravljanje svojega pametnega doma. Vaš novi pametni dom je združljiv z več kot 350 brezžičnimi in infrardečimi komponentami, vodilnih proizvajalcev.
Pametni dom za vaš dom ali pisarno

Ta majhna IP- naprava deluje kot glavna enota in omogoča upravljanje naprav z infrardečim nadzorom, kot so: TV, Hi-Fi ter druge naprave, s širokim izborom brezžične hišne tehnike za upravljanje s svetlobo, žaluzijami, ogrevanjem itd. – udobno, s pomočjo pametnega telefona, tabličnega, hišnega in prenosnega računalnika. Z vključevanjem senzorjev, povezanih s preprosto avtomatizacijo funkcij, kot so: One-Touch screen, aplikacije za uro, horoskop in obveščanja o dogodkih, sistem postane izredno pameten.

mediola® AIO GATEWAY napravo boste imeli več udobja, varnosti kot tudi izboljšali energetsko učinkovitost.

mediola® upravlja z vašimi brezžičnimi in infrardečimi napravami v hiši in pisarni

mediola® AIO GATEWAY naredi vse naprave, ki jih običajno upravljate z običajnimi infrardečimi in brezžčnimi daljinskimi upravljalniki, sposobne za upravljanje preko aplikacije. Inteligentni IP pretvornik podpira vse infrardeče naprave in komunicira z več kot 350 brezžičnimi komponentami.

mediola® AIO GATEWAY se enostavno priključi na WLAN usmerjevalnik in pretvori IP kontrolne ukaze, s pametnih telefonov in tabličnih računalnikov, v radijske in infrardeče signale. Tuid nasprotno, naprava sprejema obvestila o statusu za vizualizacijo stanja napajanja naprave, prejema senzorične podatke (npr. alarm gibanja ali dima) in ima vnaprej določene definirane prizore oziroma avtomatizacijske funkcije ali pa pošilja obvestilo, z vgrajeno obveščevalno službo nazaj na vašo mobilno napravo.

Preberite več >>

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem CONRAD ELECTRONIC d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri CONRAD ELECTRONIC d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem CONRAD ELECTRONIC d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

tinaLILIPUT – grafično oblikovanje

Mariborska cesta 82, 2312 Orehova vas, Tel: 031 343 481
Grafično oblikovanje je pomembno orodje, ki izboljša komunikacijo z drugimi. Služi za posredovanje vaših idej na način, ki ni le učinkovit, ampak tudi eleganten. Preprosto povedano, ... Več

STUDIO GRAFFIT d.o.o.

Podutiška cesta 92, 1000 Ljubljana, Tel: 01 510 35 70
Studio Graffit Uspešno promocijo podjetja lahko izvedemo na več načinov, preko medijev, spletne strani ali s širjenjem blagovne znamke. Obstaja tudi lažji in bolj praktični ... Več

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več
Bronasti partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več