Računalništvo, telefonija
25.08.2016 13:25
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pametni telefon LeTV Leeco Le 2 Pro

LeTV Leeco Le 2 Pro
LeTV Leeco Le 2 Pro

Podjetje LeTV predstavlja svoj ultra zmogljivi telefon Leeco Le 2 Pro. Pametni telefon z Android 6.0 operacijskim sistemom poganja procesor podjetja MediaTek – Helio X20. Gre za procesor desetimi jedri in 4 GB delovnega pomnilnika, ki so kos še tako zahtevnim nalogom.

Procesor Helio X20 ima deset jeder razdeljenih v 3 segmente. V prvem delujeta dve jedri in sicer Cortex-A72 (2.3 GHz), v drugem štiri jedra Cortex-A53 (1.85 GHz) in v tretjem prav tako štiri jedra Cortex-A53 (1.4 GHz). Naprava jedra uporablja po potrebi in s tem tudi varčuje z energijo. V praksi to pomeni, da tovrstni procesor privarčuje nekje do 30 % energije glede na prejšnje različice proizvajalca MediaTek.

Leeco Le 2 Pro se lahko pohvali z zadnjo kamero z 21 MP in z 8 MP na sprednji strani. Na papirju izgledajo zmogljivosti kamere odlično, vendar moramo počakati na prve teste, da bi ugotovili kako se kamera odreže v slabših svetlobnih pogojih (nekaj več v videu spodaj). 32 GB notranjega pomnilnika ni veliko prostora, če upoštevamo, da bomo slike takšne velikosti zasegle kar precej dragocenega prostora. Ohišje naprave je iz brušenega aluminija, ki daje občutek prestižnosti.

Zaslon pametnega telefona je velikosti 5,5 palcev ali naših 13,97 cm z ločljivostjo 1920×1080 pik in gostoto 403 pik na palec. Na zadnji strani naprave se nahaja bralnik prstnih odtisov, ki skrbi za varnost vaših podatkov in tudi pripomore k boljši uporabniški izkušnji.

Naloženi operacijski sistem podpira Slovenski jezik, kar ga še bolj približa slovenski javnosti. LeTV Leeco Le 2 Pro lahko kupite pri spletnem trgovcu Everbuying za 265.32 €. Izdelek je trenutno še v predprodaji do 27. tega meseca.

Spletni trgovec poskrbi tudi za reklamacije, garancijo in vračilo denarja ob izpolnjenih pogojih.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Za več informacij so vam na voljo pri Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

KONCERN ENA d.o.o.

Koroška cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 891 95 40
Podjetje IN.PU.T., prodaja računalniške opreme, Tadej Pucelj, s.p. je začelo poslovati v letu 2003,kot internetna trgovina (www.in-put.com) z računalniško opremo. V zadnjih letih ... Več
Srebrni partner

VERLAG DASHOFER d.o.o.

Dunajska cesta 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 434 55 90
Založba Verlag Dashöfer je v Sloveniji prisotna že 15 let. V založbi svetujejo podjetjem na njihovi poslovni poti: ponujajo aktualne in preverjene informacije ter kakovostno svetovanje ... Več
Zlati partner

VIBOR d.o.o.

Brnčičeva ulica 41d, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 561 33 21
Podjetje Vibor z unikatnim pristopom že od leta 1993 zagotavlja neprekinjeno podporo celotni organizaciji z zanesljivo opremo ter rešitvami, ki poenostavljajo in povezujejo delovne ... Več
Zlati partner

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več