Računalništvo, telefonija
25.08.2016 13:25
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pametni telefon LeTV Leeco Le 2 Pro

LeTV Leeco Le 2 Pro
LeTV Leeco Le 2 Pro

Podjetje LeTV predstavlja svoj ultra zmogljivi telefon Leeco Le 2 Pro. Pametni telefon z Android 6.0 operacijskim sistemom poganja procesor podjetja MediaTek – Helio X20. Gre za procesor desetimi jedri in 4 GB delovnega pomnilnika, ki so kos še tako zahtevnim nalogom.

Procesor Helio X20 ima deset jeder razdeljenih v 3 segmente. V prvem delujeta dve jedri in sicer Cortex-A72 (2.3 GHz), v drugem štiri jedra Cortex-A53 (1.85 GHz) in v tretjem prav tako štiri jedra Cortex-A53 (1.4 GHz). Naprava jedra uporablja po potrebi in s tem tudi varčuje z energijo. V praksi to pomeni, da tovrstni procesor privarčuje nekje do 30 % energije glede na prejšnje različice proizvajalca MediaTek.

Leeco Le 2 Pro se lahko pohvali z zadnjo kamero z 21 MP in z 8 MP na sprednji strani. Na papirju izgledajo zmogljivosti kamere odlično, vendar moramo počakati na prve teste, da bi ugotovili kako se kamera odreže v slabših svetlobnih pogojih (nekaj več v videu spodaj). 32 GB notranjega pomnilnika ni veliko prostora, če upoštevamo, da bomo slike takšne velikosti zasegle kar precej dragocenega prostora. Ohišje naprave je iz brušenega aluminija, ki daje občutek prestižnosti.

Zaslon pametnega telefona je velikosti 5,5 palcev ali naših 13,97 cm z ločljivostjo 1920×1080 pik in gostoto 403 pik na palec. Na zadnji strani naprave se nahaja bralnik prstnih odtisov, ki skrbi za varnost vaših podatkov in tudi pripomore k boljši uporabniški izkušnji.

Naloženi operacijski sistem podpira Slovenski jezik, kar ga še bolj približa slovenski javnosti. LeTV Leeco Le 2 Pro lahko kupite pri spletnem trgovcu Everbuying za 265.32 €. Izdelek je trenutno še v predprodaji do 27. tega meseca.

Spletni trgovec poskrbi tudi za reklamacije, garancijo in vračilo denarja ob izpolnjenih pogojih.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Za več informacij so vam na voljo pri Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani

Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Tel: +386 80 697 267
Samsung Electronics Co. je vodilni tehnološki gigant, ki navdihuje svet ter oblikuje prihodnost s prodornimi zamislimi in tehnologijami. Njihova poslovna filozofija, ki temelji na ... Več
Diamantni partner

OptiCyber3 d.o.o.

Ulica Jožeta Jame 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 070 420 063
OptiCyber3 poskrbi za zanesljivo zaščito vašega računalniškega sistema Kako poskrbeti za zanesljivo zaščito računalniških sistemov? Za ustrezno varnostno zaščito in kar ... Več

NJORKA d.o.o.

Tovarniška cesta 4c, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 901 21 22
Podjetja se srečujejo z vse več podatki, za njihovo učinkovito obravnavo pa potrebujejo številne programe in aplikacije, kar sčasoma vodi v administracijsko zmešnjavo in posledično ... Več

DATA COM. d.o.o.

Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana, Tel: 041 757 560
Komunikacija je moč. Je temeljni steber vseh področij življenja. V poslovni niši je vizualna komunikacija ključ za uspeh tržnih in oglaševalnih strategij. Človekova zmožnost ... Več