09.03.2016      11:08

XLAB na CeBITu: Partnerstvo z nemškim distributerjem acmeom in integracija rešitev ISL Online v večje sisteme IT

XLAB bo razstavljal od 14. do 18. marca v hali 15, na stojnici F76XLAB bo razstavljal od 14. do 18. marca v hali 15, na stojnici F76

XLAB bo na letošnjem CeBITu razstavljal skupaj s podjetjem acmeo, vodilnim nemškim distributerjem naprednih rešitev IT. Predstavnike domačega visokotehnološkega podjetja XLAB boste lahko srečali v Hanovru od 14. do 18. marca v hali 15, na stojnici F76. Poudarek bo na možnostih prilagajanja rešitev ISL Online in prednostih njihove integracije v različne sisteme IT (CRM, RMM …).

Tweet: @ISL_Online in #acmeo bosta skupaj razstavljala na sejmu @cebit 2016. #remotedesktop for #MSP, #systemintegrators and #OEM http://bit.ly/1QFkVA9

XLAB, eden izmed pionirjev na področju razvoja programske opreme za dostop do oddaljenega namizja, je sklenil partnerstvo s podjetjem acmeo, vodilnim distributerjem storitev v oblaku (IaaS, SaaS) v Nemčiji, Avstriji in Švici. Namen slovenskega podjetja je močneje prodreti na nemško govoreče trge DACH, ki skupaj veljajo za najhitreje rastoči trg IT v Evropi, ter dvigniti prepoznavnost svojih izdelkov. acmeo je rešitve ISL Online prepoznal kot pomemben dejavnik za uspeh svojih sistemskih integratorjev in upravljalcev IT storitev (MSP-Managed Service Providers).

»ISL Online je zanesljiva in zelo varna programska oprema za podporo na daljavo. Všeč nam je, da se ISL Online lahko prilagodi potrebam posameznega sistemskega integratorja. Omogočajo prilagoditev grafičnega vmesnika programske opreme, tako da se ta ujema s celostno podobo ciljnega podjetja, in integracijo v različne sisteme IT,« Stefan Steuer, vodja poslovnega razvoja iz acmea, razlaga prednosti rešitev ISL Online.

Države DACH, kjer informacijska tehnologija ostaja gonilna sila ekonomske rasti, predstavljajo strateški trg za XLAB. »Naša želja je ujeti val rastočih potreb tega trga in zgraditi čvrsto bazo strank. Za uspešno delovanje pa potrebujemo podporo zanesljivega in izkušenega lokalnega distributerja, kar acmeo zagotovo je,« razlaga Tobias Stucki, direktor ISL Online DACH GmbH, XLABova podružnica v Švici.

CeBIT 2016 kot odskočna deska

XLAB bo na CeBITu, od 14. do 18. marca, razstavljal skupaj s podjetjem acmeo v hali 15, na stojnici F76. »CeBIT je najboljši čas in kraj za srečanje partnerskih podjetij acmea, ki jim bomo predstavili delovanje in učinkovitost rešitev ISL Online. Osredotočili se bomo na prednosti, ki jih prinaša integracija vizualno popolnoma prilagojenih orodij za podporo in dostop na daljavo ter spletni pogovor v živo v širše sisteme IT, ki jih tržijo acmeovi partnerji,« razlaga Jure Pompe, direktor podjetja XLAB.

Vstop v halo 15, kjer bosta razstavljala XLAB in acmeo, je omejen, zato XLAB vabi vse obiskovalce, naj se predhodno prijavijo na spletu in si zagotovijo brezplačni kupon za halo Planet Reseller.

V začetku letošnjega leta so nekateri acmeovi partnerji že preizkusili programsko opremo ISL Online. Volker Frank, direktor IT podjetja net|able: “acmeo nas je seznanil z rešitvami ISL Online, ki jih sedaj uporabljamo za hitro in zanesljivo podporo strankam in vzdrževanje oddaljenih računalniških sistemov. ISL Online z odličnim grafičnim vmesnikom in preglednostjo vseh oddaljenih naprav izstopa med ponudniki podobnih storitev. Zelo nam je všeč tudi možnost multi-seje, ki nam omogoča neomejeno število oddaljenih sej z istega računalnika s samo eno licenco.«

Z več kot desetletnimi izkušnjami XLAB zagotavlja izjemno varno in funkcijsko bogato programsko opremo za dostop do oddaljenega namizja in spletni pogovor v živo ter strokovnjakom IT iz vseh industrijskih branž omogoča varen in enostaven dostop  ter nadzor računalnikov Windows, Mac ali Linux ter mobilnih naprav. »Zadnja leta se usmerjamo na strateška partnerstva s pomembnimi podjetji in distributerji po svetu ter se osredotočamo predvsem na integracijo naših rešitev z vodilnimi sistemi IT,« razlaga g. Pompe. Ena zadnjih večjih integracij je bila narejena za podjetje AVG Business

Za kateri telefon boste pisali Božičku?

Na splet pricurljale prve slike težko pričako... 1
skeptik  |  Težko pričakovanega? Za koga? Spet nekaj...
Zadnje slovo od operacijskega sistema MS-DOS 3
sphinxx  |  kako upokojil? Še zmeraj je na desnem kl...