Računalništvo, telefonija
06.02.2017 10:19
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Petra Šinigoj nova direktorica podjetja SAOP

Petra Šinigoj
Petra Šinigoj

Petra Šinigoj je nova direktorica podjetja SAOP, vodilnega ponudnika poslovnih programskih rešitev in storitev za računovodske servise, podjetja ter javne ustanove.

Petra Šinigoj je v podjetju SAOP zaposlena že več kot 20 let. Sprva je delala v oddelku podpore in prodaje SAOP-jevega poslovno-informacijskega sistema ERP iCenter, kasneje je bila produktni vodja za rešitvi miniMAX in Saopnet POS. Bila je tudi vodja SAOP-jevega oddelka za izobraževanje in podporo uporabnikom. Vodenje družbe je prevzela od Sonje Šinigoj, ki je SAOP vodila od leta 2009 in ostaja v podjetju kot svetovalka in prokuristka.

»Petra Šinigoj je v SAOP-ju zaposlena že več kot dve desetletji in odlično pozna SAOP-jev ekosistem. Prepričana sem, da se bo SAOP pod njenim vodstvom še okrepil in razširil ter da se bo nadaljevala njegova uspešna poslovna pot,« je povedala dosedanja direktorica Sonja Šinigoj, ki je lani za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke prejela GZS-jevo prestižno nagrado, slovenskega gospodarskega oskarja.

»Vodenje SAOP-ja je zame velika čast, a hkrati tudi velika odgovornost. Pred mano je velik izziv, za katerega verjamem, da mu bom skupaj s strokovnimi in predanimi sodelavci kos. Verjamem, da bomo uspešno sledili zastavljeni poti in dosegli visoko postavljene cilje,« je ob prevzemu vloge direktorice dejala Petra Šinigoj.

SAOP, ki v letošnjem letu praznuje 30. obletnico delovanja, je od marca 2016 del mednarodne skupine Solitea, ki zaposluje več kot 600 ljudi, njihove IT-rešitve pa uporablja več kot 235.000 uporabnikov v 11 državah.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Seyfor d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Seyfor d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Seyfor d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

PROLON d.o.o.

Rogaška cesta 27, 3240 Šmarje pri Jelšah, Tel: 041 364 535
Računalniki so postali ključno poslovno orodje. Uporabljajo se pri vseh vidikih delovanja podjetja, vključno z ustvarjanjem in prodajanjem izdelkov, trženjem, računovodstvo, administracijo ... Več

UV LED TISKALNIK

Brezje pri Dobrovi 74b, 1356 Dobrova, Tel: 041 735 643
Tisk Tavčar Tisk Tavčar d.o.o. je v osnovi družinsko podjetje z 20-leti grafičnih izkušenj, pa tudi strojništvo in elektronika jim nista tuja.Predstavljajo vam UV LED tiskalnik, ... Več
Zlati partner

3WAY d.o.o.

Štalčeva ulica 5, 1215 Medvode, Tel: 01 361 70 14
Podjetje 3WAY se ukvarja s prodajo 3D printerjev, 3D skenerjev in programskih paketov CAD/CAM/PLM. Poleg tega nudijo tudi storitve na področju 3D tehnologij. So popolna rešitev, ... Več

Seyfor d.o.o.

Cesta Goriške fronte 46, 5290 Šempeter pri Gorici, Tel: 05 393 40 00
Poslovni računalniški programi za javni sektor, podjetje, zasebnike ali obrtnike Saop je leta 1987 med prvimi v Sloveniji ponudil programsko opremo in je danes eden izmed vodilnih ... Več