Računalništvo, telefonija
14.02.2015 14:45

Deli z drugimi:

Share

Philips Cloud Base – nov način dela

Podstavek za monitor Philips Cloud Base podpira delo v oblaku in omogoča namestitev monitorjev velikosti 19"–29".
Philips Cloud Base podpira delo v oblaku
Philips Cloud Base podpira delo v oblaku

Informacija je ključna prednost vsakega podjetja. Tehnologija Cloud Base poveča varnost in zmanjša stroške tako, da upravlja programsko knjigo in podatke na enem mestu. Le povežite ustrezni monitor v oblak in obstoječo infrastrukturo. Ko se uporabnik prijavi, tehnologija zavaruje dostop do informacij in aplikacij podjetja, hkrati pa zaščiti njegovo virtualno namizje, ne glede na to, kje se nahaja.

Zaposleni potrebujejo pregledno in zanesljivo računalniško rešitev. Organizacije informacijske tehnologije morajo zagotavljati delovanje strojne opreme, dostop do podatkov, omogočati varnost in zniževati stroške. Z infrastrukturo virtualnega namizja (VDI) lahko organizacije informacijske tehnologije podatke in programsko opremo hranijo v osrednjem strežniku in na uporabniški strani vzpostavijo preprostega večnamenskega odjemalca. Tako se sprosti prostor na uporabniškem namizju, stranka pa si lahko varno ogleduje podatke v strežniku ter izjemno zmanjša količino računalniških sredstev.


Tehnologija Cloud Base poveča varnost in zmanjša stroške tako, da upravlja programsko knjigo in podatke na enem mestu. Podstavka za monitor Philips SB4B1927CB in Philips SB4B1927VB podpirata delo v oblaku in sta rešitev na enem mestu, zasnovana za integracijo z okoljem Citrix (model Philips SB4B1927CB) oz. WMware (Philips SB4B1927VB).

Philipsov podstavek za monitor SB4B1927CB, ki podpira delo v oblaku v omrežju Citrix je izdelan s tehnologijo HDX (High-Definition Experience), ki organizacijam omogoča preprosto integracijo v infrastrukturo virtualnega namizja (VDI) omrežja Citrix. Z omrežjem Citrix lahko organizacije preprosto virtualizirajo in pretvorijo programe ter namizne računalnike operacijskega sistema Windows v varno storitev na zahtevo. Poskrbi za zahteve po mobilnosti, varnosti in delovanju v računalniških sistemih in za končnega uporabnika. Model SB4B1927CB s sistemom Thin Client Smart Connect s številnimi povezavami, kot so dvojni izhod DVI za prikaz na dveh zaslonih, priključek za mikrofon in zvok za spletne konference, USB za splošne povezave in LAN za varne omrežne povezave, zagotavlja hitro in prilagodljivo integracijo v vzpostavljena omrežja.

Philipsov podstavek za monitor SB4B1927VB, ki podpira delo v oblaku v VMware je zasnovan na tehnologiji PCoIP (PC over Internet Protocol), ki podjetjem omogoča preprosto integracijo z infrastrukturo virtualnega namizja (VDI) v omrežju VMware. Tehnologija VMware za virtualno delovanje zagotavlja najzrelejšo in vsestransko tehnologijo, neprekosljivo zanesljivo delovanje in varnost ter najhitrejšo in najenostavnejšo nastavitev.

Model SB4B1927VB s sistemom Zero Client SmartConnect s številnimi povezavami, kot so dvojni izhod DVI za prikaz na dveh zaslonih, priključek za mikrofon in zvok za spletne konference, USB za splošne povezave in LAN za varne omrežne povezave, zagotavlja hitro in prilagodljivo integracijo v vzpostavljena omrežja. Nov in izboljšan nabor vezij Tera2 omogoča boljšo učinkovitost in delovanje. Tera2 v primerjavi s prejšnjimi generacijami omogoča do 5-krat več slikovnih pik in porablja manj energije, manj pasovne širine ter zagotavlja boljšo varnost.

Oba modela vključujeta SmartErgoBase za kar najboljšo ergonomijo. SmartErgoBase podstavek za monitor nudi ergonomsko udobje ob prikazovanju in omogoča upravljanje s kabli. Višina podstavka, vrtenje, nagibanje in prilagoditev kota vrtenja omogočajo enostavno namestitev zaslona za največje udobje in zmanjšanje fizičnih naporov po dolgem delovnem dnevu. Upravljanje s kabli zmanjša kabelski nered in ohranja delovno površino urejeno in profesionalno.


Ker so stroški za energijo vse višji, proračuni za informacijsko tehnologijo pa vse nižji, podjetja iščejo načine, kako zmanjšati stroške za energijo. Lahki večnamenski odjemalec v primerjavi z običajnimi postavitvami odjemalca za monitor uporablja le delček energije. Tako lahko podjetja zmanjšajo vpliv na okolje in tako omogočijo financiranje potrebnih izboljšav.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.

Pot k sejmišču 33, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 568 08 00
Špica International je vodilni slovenski ponudnik informacijskih sistemov in rešitev za obvladovanje časa in prostora. Realnega prostora v realnem času! Njihove rešitve vključujejo ... Več

S-GRAF d.o.o.

Jarška cesta 7, 1230 Domžale, Tel: 01 721 91 70
O podjetju S-GRAF d.o.o. S-GRAF d.o.o. je eno izmed vodilnih podjetij na trgu tiskarskih storitev. Naročnikom nudijo kakovostne rešitve in nenehen razvoj na področju tiskanja. ... Več
Zlati partner

MIKROGRAFIJA d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 080 51 15
Specialisti s pravimi rešitvami. In pika. V podjetju Mikrografija d.o.o. so zaposleni izkušeni strokovnjaki s področja informatike, obvladovanja dokumentov in arhivistike. ... Več
Zlati partner

SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani

Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Tel: +386 80 697 267
Samsung Electronics Co. je vodilni tehnološki gigant, ki navdihuje svet ter oblikuje prihodnost s prodornimi zamislimi in tehnologijami. Njihova poslovna filozofija, ki temelji na ... Več