14.02.2015      14:45
Philips Cloud Base

Philips Cloud Base - nov način dela

Philips Cloud Base podpira delo v oblaku Philips Cloud Base podpira delo v oblaku

Podstavek za monitor Philips Cloud Base podpira delo v oblaku in omogoča namestitev monitorjev velikosti 19"–29".

Informacija je ključna prednost vsakega podjetja. Tehnologija Cloud Base poveča varnost in zmanjša stroške tako, da upravlja programsko knjigo in podatke na enem mestu. Le povežite ustrezni monitor v oblak in obstoječo infrastrukturo. Ko se uporabnik prijavi, tehnologija zavaruje dostop do informacij in aplikacij podjetja, hkrati pa zaščiti njegovo virtualno namizje, ne glede na to, kje se nahaja.

Zaposleni potrebujejo pregledno in zanesljivo računalniško rešitev. Organizacije informacijske tehnologije morajo zagotavljati delovanje strojne opreme, dostop do podatkov, omogočati varnost in zniževati stroške. Z infrastrukturo virtualnega namizja (VDI) lahko organizacije informacijske tehnologije podatke in programsko opremo hranijo v osrednjem strežniku in na uporabniški strani vzpostavijo preprostega večnamenskega odjemalca. Tako se sprosti prostor na uporabniškem namizju, stranka pa si lahko varno ogleduje podatke v strežniku ter izjemno zmanjša količino računalniških sredstev.

Tehnologija Cloud Base poveča varnost in zmanjša stroške tako, da upravlja programsko knjigo in podatke na enem mestu. Podstavka za monitor Philips SB4B1927CB in Philips SB4B1927VB podpirata delo v oblaku in sta rešitev na enem mestu, zasnovana za integracijo z okoljem Citrix (model Philips SB4B1927CB) oz. WMware (Philips SB4B1927VB).

Philipsov podstavek za monitor SB4B1927CB, ki podpira delo v oblaku v omrežju Citrix je izdelan s tehnologijo HDX (High-Definition Experience), ki organizacijam omogoča preprosto integracijo v infrastrukturo virtualnega namizja (VDI) omrežja Citrix. Z omrežjem Citrix lahko organizacije preprosto virtualizirajo in pretvorijo programe ter namizne računalnike operacijskega sistema Windows v varno storitev na zahtevo. Poskrbi za zahteve po mobilnosti, varnosti in delovanju v računalniških sistemih in za končnega uporabnika. Model SB4B1927CB s sistemom Thin Client Smart Connect s številnimi povezavami, kot so dvojni izhod DVI za prikaz na dveh zaslonih, priključek za mikrofon in zvok za spletne konference, USB za splošne povezave in LAN za varne omrežne povezave, zagotavlja hitro in prilagodljivo integracijo v vzpostavljena omrežja.

Philipsov podstavek za monitor SB4B1927VB, ki podpira delo v oblaku v VMware je zasnovan na tehnologiji PCoIP (PC over Internet Protocol), ki podjetjem omogoča preprosto integracijo z infrastrukturo virtualnega namizja (VDI) v omrežju VMware. Tehnologija VMware za virtualno delovanje zagotavlja najzrelejšo in vsestransko tehnologijo, neprekosljivo zanesljivo delovanje in varnost ter najhitrejšo in najenostavnejšo nastavitev.

Model SB4B1927VB s sistemom Zero Client SmartConnect s številnimi povezavami, kot so dvojni izhod DVI za prikaz na dveh zaslonih, priključek za mikrofon in zvok za spletne konference, USB za splošne povezave in LAN za varne omrežne povezave, zagotavlja hitro in prilagodljivo integracijo v vzpostavljena omrežja. Nov in izboljšan nabor vezij Tera2 omogoča boljšo učinkovitost in delovanje. Tera2 v primerjavi s prejšnjimi generacijami omogoča do 5-krat več slikovnih pik in porablja manj energije, manj pasovne širine ter zagotavlja boljšo varnost.

Oba modela vključujeta SmartErgoBase za kar najboljšo ergonomijo. SmartErgoBase podstavek za monitor nudi ergonomsko udobje ob prikazovanju in omogoča upravljanje s kabli. Višina podstavka, vrtenje, nagibanje in prilagoditev kota vrtenja omogočajo enostavno namestitev zaslona za največje udobje in zmanjšanje fizičnih naporov po dolgem delovnem dnevu. Upravljanje s kabli zmanjša kabelski nered in ohranja delovno površino urejeno in profesionalno.

Ker so stroški za energijo vse višji, proračuni za informacijsko tehnologijo pa vse nižji, podjetja iščejo načine, kako zmanjšati stroške za energijo. Lahki večnamenski odjemalec v primerjavi z običajnimi postavitvami odjemalca za monitor uporablja le delček energije. Tako lahko podjetja zmanjšajo vpliv na okolje in tako omogočijo financiranje potrebnih izboljšav.

Povezave:Philips, Pchand

Za kateri telefon boste pisali Božičku?

Telefon iPhone izgublja delež trga kot za sta... 8
Justin.Forfunky  |  Zgleda, da prav tako 925.
Telefon iPhone izgublja delež trga kot za sta... 8
sibyte  |  Krivici za slab rezultat smo uporabniki ...
Telefon iPhone izgublja delež trga kot za sta... 8
sibyte  |  Kateri model pa imaš? Jaz sem na moji Lu...
Telefon iPhone izgublja delež trga kot za sta... 8
fabjanjan01  |  W10M je čist uredu platforma, sam jo vsi...
Telefon iPhone izgublja delež trga kot za sta... 8
Justin.Forfunky  |  10.0.14393.448 devetega novembra?