Računalništvo, telefonija
31.01.2017 12:57
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Philips predstavlja največji 4K ukrivljeni monitor na trgu

Philips predstavlja največji 4K ukrivljeni monitor na trgu
Philips predstavlja največji 4K ukrivljeni monitor na trgu

MMD, vodilno tehnološko podjetje in licenčni partner monitorjev blagovne znamke Philips, predstavlja BDM4037UW, 40-palčni Philips Brilliance 4K Ultra HD LCD monitor z MultiView funkcijo.
Monitor se ponaša z največjim 4K ukrivljenim zaslonom trenutno na trgu in vključuje Ultra Wide Color tehnologijo, ki prinaša širši spekter barv za živopisne slike.


Jasne in barvite slike

Philips BDM4037UW ima panel visoke zmogljivosti, ki prinaša slike UltraClear 4K UHD (3840 x 2160) ločljivosti. Poleg tega novi zaslon Philips uporablja napredno VA tehnologijo (Advance Multi-Domain Vertical Alignment), ki zagotavlja izjemno-visoko statično kontrastno razmerje za še bolj živopisne in jasne slike. Zahvaljujoč optimizirani tehnologiji upravljanja slikovnih pik se zaslon ponaša tudi z izjemno širokim vidnim kotom 178/178 stopinj.

S podporo širšemu barvnemu spektru – 85 % NTSC spektra za razliko od tipičnih 72 % – Ultra Wide Color tehnologija razširja razpon barv, ki jih zaznajo uporabniki in tako prikazuje bolj realistične slike. Za razliko od izboljšav, ki prilagajajo barvno ravnotežje preko nastavitev programske opreme, Ultra Wide Color tehnologija deluje prek dejanske kemije na panelu, ki omogoča inovativno zasnovane prilagoditve barvnih vzorcev.

Enostavno naredite več

Artem Khomenko, produktni vodja monitorjev Philips za Evropo pri MMD, je ob tej priložnosti povedal: “Naša naloga je zagotavljanje napredne uporabniške izkušnje uporabnikom naših monitorjev. Z združevanjem 4K ločljivosti in Ultra Wide Color tehnologije v ukrivljenem zaslonu, novi model ponuja fantastično jasnost slike v kombinaciji z ogromnim prostorom za večopravilnost. Vse to pa je podprto še s funkcijo Philips MultiView.”

Tehnologija MultiView

MultiView omogoča uporabnikom hkraten prikaz slike iz kar štirih različnih virov – vsakega v Full-HD ločljivosti. Vsebina je lahko razporejena na dva različna načina:

1. način: “Picture-by-Picture”, ki je zelo uporaben za prikaz podatkov v različnih nadzornih centrih ali za uporabo več naprav hkrati (npr. prenosnikov), kar močno olajša sestanke in naredi sodelovanje še bolj produktivno. Ta način razdeli zaslon na več delov.

2. način: “Picture-in-Picture”, npr. za gledanje novic v majhnem oknu, medtem ko delate na celotnem preostalem delu zaslona.

Da bi preprečili utripanje slike in s tem utrujenost oči, ki jo nekateri uporabniki lahko zaznajo na zaslonih z LED osvetlitvijo ozadja, je monitor opremljen s Philips Flicker-Free tehnologijo.

Ob vsem tem skupaj, ne glede na to ali ste profesionalec in potrebujete podrobne slike za CAD rešitve, uporabljate 3D grafične aplikacije ali pa ste finančni strokovnjak, ki uporablja zahtevne preglednice, vam ta monitor omogoča, da slike in grafike oživijo.

Novi monitor Philips BDM4037UW je že na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 749 EUR.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640

NGN MEDIA

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Ste na spletu? Če niste, ne obstajate. To je resnica digitalne dobe. Potrošniki iščejo najhitrejšo pot do izdelka ali storitve. Na vas je, da jim to omogočite, bodisi prek spletne ... Več

MAT3, MATEJ BOŽIČ s.p.

Vipavska cesta 2c, 5270 Ajdovščina, Tel: 031 200 701
MAT3 Podjetje MAT3 Matej Božič s.p. je bilo ustanovljeno v letu 2013. Njihov cilj? Postati uspešno podjetje na področju servisa računalnikov, fotografiranja in izdelave spletnih ... Več

eTAROK, MIROSLAV CIGAN s.p.

Ulica Štefana Kovača 2, 9231 Beltinci, Tel: 041 519 443
Računalniška igra za ljubitelje taroka Življenje se je v zadnjem letu preselilo v naše domove, kjer poleg dela iščemo različne vrste razvedrila. Za ljubitelje igre s tarok ... Več