Računalništvo, telefonija
17.01.2012 18:36

Deli z drugimi:

Share

PHILIPS Z NOVIMI SLOVENSKIMI SPLETNIMI TV APLIKACIJAMI

Philips je v petek, 13. januarja, na svojih novejših* Net TV televizorjih, hišnih kino sistemih in Blu-Ray predvajalnikih razširil ponudbo slovenskih spletnih aplikacij, ki so na voljo brezplačno. Uporabniki Philipsovih naprav lahko odslej poleg Pop TV-jevega portala VoYo uživajo še v ponudbi Mediateke RTV Slovenije in Siolovih vsebinah.
Planet_Siol.net_Philips_NET_TV
Planet_Siol.net_Philips_NET_TV

Philipsovi pametni televizorji, hišni kino sistemi in Blu-ray predvajalniki trenutno edini v Sloveniji svojim uporabnikom omogočajo dostop do kar treh slovenskih brezplačnih spletnih aplikacij.

Mediateka RTV Slovenije ponuja dostop do številnih brezplačnih radijskih in televizijskih vsebin (informativne, športne, otroške in mladinske, izobraževalne, razvedrilne, kulturno umetniške, verske …), ki se dnevno dopolnjujejo. Na voljo za ogled in/ali poslušanje so tudi programi in oddaje, ki so bile na RTV Slovenija predvajane od leta 2007, pa smo jih morda zamudili ali si jih želimo pogledati oziroma poslušati ponovno. Mediatekini aplikaciji je dodana tudi možnost, da zanimive vsebine s pritiskom le na en gumb delimo tudi s prijatelji prek Facebooka.

S tretjo slovensko spletno aplikacijo Planet Siol.net pa bomo ves čas na tekočem z aktualnimi novicami doma in po svetu, saj omogoča brezplačen dostop do številnih novinarskih prispevkov s področja gospodarstva, športa, avtomobilizma, trendov, filma idr.

Prednost spletnih aplikacij VoYo, Mediateka RTV Slovenija in Planet Siol.net, ki so posebej prirejene za gledanje na Philipsovih aparatih z vgrajeno funkcijo Net TV, je dostop do priljubljenih vsebin v vrhunski sliki na TV zaslonu v udobju domačega naslonjača, kadarkoli si to zaželimo.

* Aplikacije podpirajo vsi modeli Philipsovih televizorjev letnika 2010 in 2011.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ADVANTECH SOLUTIONS d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 030 703 704
S čim se ukvarja Advantech Solutions? Na kratko: Podjetje Advantech Solutions ovrednoti temeljno sestavo vašega podjetja, da bo vaša pot do uspeha optimalna. Strokovnjaki oblikujejo ... Več

ARCHUS.SI d.o.o.

Cankarjeva ulica 9c, 6000 Koper/capodistria, Tel: 070 890 096
O podjetju Archus.si  ARCHUS.SI d.o.o. je podjetje iz Kopra. Kot prvi v Sloveniji so leta 2008 oz. 2009 začeli ponujati nekaj aktualnih in zanimivih produktov nove tehnologije, kot ... Več

SINERGISE d.o.o.

Cvetkova ulica 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 320 61 50
Sinergise razvija geografske informacijske sisteme Slovensko podjetje Sinergise je inovativno visokotehnološko podjetje. Ukvarja se z razvojem geografskih informacijskih sistemov ... Več

J-LAB d.o.o.

Šaleška cesta 20a, 3320 Velenje, Tel: 040 757 323
Vizija podjetja J-Lab je zadovoljiti stranke v skladu s sloganom - hitro, učinkovito in cenovno ugodno, ob tem pa so potrpežljivi in zanesljivi, na voljo ves dan, vse dni v tednu. Klik ... Več