Računalništvo, telefonija
24.01.2012 20:39

Deli z drugimi:

Share

Philipsov digitalni foto okvir za naše najljubše

Modela Philipsovih digitalnih foto okvirjev SPF4308 in SPF4328 bosta poskrbela, da vam bodo vaši najljubši spomini vsak dan privabljali nasmeh na obraz. Okvirja navdušujeta z modernim izgledom, preprosto uporabo, visoko kakovostjo slike in številnimi funkcijami personaliziranja fotografij. Med 1. in 20. februarjem pa bosta na voljo s 15-odstotnim popustom.
Philips_foto_okvir_SPF4328
Philips_foto_okvir_SPF4328

Philipsova digitalna foto okvirja se zaradi sodobnega dizajna in 20,3 cm (8 palcev) zaslona podata v katerikoli prostor. Model SPF4308 je na voljo v elegantni črni, model SPF4328 pa v brezčasni beli barvi. S formatom 4:3 in z ločljivostjo zaslona 800×600 okvirja zagotavljata ostro sliko, jasne in živahne barve ter naravne barve kože.

Modela se ponašata s kar 512 MB spomina, zato bo uporabnik lahko naenkrat užival kar v okoli 500 slikah HD kakovosti. Oba okvirja podpirata fotografije formata JPEG, opremljena pa sta tudi z režo za vstavljanje spominskih kartic in USB priključkom.

Fotografije lahko opremimo tudi s sporočili oziroma besedilom po lastni izbiri. Za tiste, ki so pri izražanju svojih čustev in misli manj spretni, je na obeh modelih na voljo že nekaj prednastavljenih sporočil, ki jih lahko pripnejo na izbrane fotografije. Izbiramo lahko tudi med desetimi možnostmi prikazovanja slik v obliki kolaža.

S Philipsovim digitalnima foto okvirjema SPF4328 in SPF4308 lahko poskrbimo tudi za prav posebna presenečenja našim najdražjim, saj sta opremljena s funkcijo ‘časovnik’, ki omogoča, da ob posebnih priložnosti, kot so rojstni dnevi, obletnice ali druge posebne priložnosti, nastavijo čas pojavitve izbrane fotografiije in poljubnega posvetila. Da ob gledanju fotografij in obujanju spominov ne pozabimo na čas, sta oba modela opremljena tudi s 15 različicami prikaza ure z zabavnimi animacijami. Preprosto preklapljanje med prikazom ure in fotografij pa je omogočeno le z enim pritiskom na gumb.

Philipsova digitalna okvirja odlikuje tudi energijska varčnost, saj lahko s funkcijo ‘SmartPower’ določimo čas samodejnega vklapljanja in izklapljanja ter na ta način zmanjšamo električno porabo in naš vpliv na okolje. Foto okvirjema je priložen tudi priključek za napajanje.

V času med 1. in 20. februarjem Philips kupcem po vsej Sloveniji podarja 15 odstotkov popusta na vse modele Philipsovih digitalnih okvirjev.

Priporočena maloprodajna cena Philipsovih foto okvirjev SPF4328 in SPF4308 brez popusta je 79,99 eur.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

DOMINATUS d.o.o.

Ob potoku 40, 1000 Ljubljana, Tel: 041 225 685
Danes je za posel ključno, da vašo spletno stran najde Googlov iskalnik, saj velika večina informacije poišče prav s pomočjo Googlovega iskalnika. Zato je ključnega pomena, da ... Več

STUDIO GRAFFIT d.o.o.

Podutiška cesta 92, 1000 Ljubljana, Tel: 01 510 35 70
Studio Graffit Uspešno promocijo podjetja lahko izvedemo na več načinov, preko medijev, spletne strani ali s širjenjem blagovne znamke. Obstaja tudi lažji in bolj praktični ... Več

DUNA ŠPENKO d.o.o.

Valburga 50, 1216 Smlednik, Tel: 041 736 701
Špenko TV Iskanje pravega podjetja, ki ustreza vsem vašim pogojem, ni nujno težavno. Filtriranje podjetij po izkušnjah in kvalitetni ponudbi je dobro osnovno merilo. Kaj kmalu se ... Več
Zlati partner

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več