Računalništvo, telefonija
18.06.2015 11:49
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Philipsov monitor z Adobe RGB-tehnologijo zagotavlja barvno usklajenost za profesionalce

MMD je svoji liniji Philipsovih monitorjev dodal nov 27" IPS-AHVA zaslon s tovarniško kalibriranimi barvami in Adobe RGB podporo. Z uporabo 10 bitov za opis vsake barve, lahko nov 27-palčni Quad HD zaslon predvaja več kot milijardo barv hkrati - ko je priključen na računalnik preko DisplayPort kabla. Predkalibriran za natančen prikaz barv zaslon 272P4APJKHB podpira 99% Adobe RGB in 100% RGB barvni prostor. S tehnologijo Multiview se zaslon lahko povezuje na več virov hkrati.
Philipsov monitor 272P4APJKHB z Adobe RGB-tehnologijo zagotavlja barvno usklajenost za profesionalce
Philipsov monitor 272P4APJKHB z Adobe RGB-tehnologijo zagotavlja barvno usklajenost za profesionalce

Nov Philipsov 27-palčni IPS-AHVA zaslon 272P4APJKHB s tovarniško kalibrirano barvno podporo preko barvnega prostora Adobe RGB, lahko reproducira več kot milijardo barv s skoraj popolno natančnostjo, pri čemer daje profesionalnim uporabnikom zaupanje, da so barve na zaslonu v skladu z industrijskimi standardi – za natančnost barv skozi celoten delovni proces.

Pri grafičnem oblikovanju, geofizikalnem raziskovanju, digitalnem predtisku in postprodukciji je za kreativce zelo pomembno kakšna je reprodukcija barv. Enotnost in natančnost sta kritični. Profesionalni uporabniki morajo biti prepričani, da je prikaz barv na zaslonu enak kot na tiskalniku in ostalih napravah v delovnem procesu. Novi Philipsov LCD zaslon reproducira barve z neomajno natančnostjo vsakič.

PerfectKolor – barvni standardi, na katere se lahko zanesete

Predkalibriran za natančno reprodukcijo barv, zaslon 272P4APJKHB podpira 99% Adobe RGB in 100% barvni sRGB prostor in odpravlja proces ujemanja barv na več napravah. S šestosno prilagoditvijo barv lahko barve nastavite po lastnem okusu.

10-bitne barve

Z uporabo 10 bitov za opis vsake barve, lahko nov 27-palčni zaslon prikazuje več kot milijardo barv hkrati – razlike, ki jih človeško oko ne more razločiti. Nastale slike so tekoče in naravne, brez opaznih prehodov ali barvnih pasov.

SmartUniformity

Odstopanja pri svetlosti in barvah so pri LCD- zaslonih pogost pojav. Philipsov način SmartUniformity zagotavlja natančne slike enakomerne svetlosti, kar je zelo pomembno pri fotografijah, oblikovanju in tiskanju. Način je z barvno metriko za ocenjevanje natančnosti barv umerjen tako, da pri barvah zagotavlja prek 95 % enakomerno svetilnost. Ta način omogoča enakomerne in natančne slike.

Tehnologija brez migetanja

Zaradi načina upravljanje svetlosti na zaslonih LED z osvetlitvijo ozadja nekateri uporabniki opažajo migetanje zaslona, kar utrudi oči. Philipsova tehnologija brez migetanja uporablja novo rešitev za uravnavanje svetlosti, ki omeji migetanje in je zato prijaznejša očem.

Poleg barvnih zmogljivosti, je novi IPS-AHVA zaslon zasnovan tako, da se lahko meri z izzivi vsakdanjega dela doma ali v pisarni – vključuje spletno kamero in zvočnike, kristalno čisto Quad HD sliko z 2560 x 1440 ali 2560 x 1080 ločljivostjo, izjemno širok vidni kot za čisto sliko s skoraj vseh kotov ter fleksibilen SmartErgoBase podstavek, ki omogoča vrtenje, nagib in nastavitev po višini. Tehnologija Multiview omogoča različne načine povezave, kot aktivno dvojno povezavo in prikaz, zato lahko istočasno uporabljate več naprav, kot sta osebni in prenosni računalnik, za povsem enostavno opravljanje več opravil hkrati.

Novi Philipsov zaslon je že na voljo pri pooblaščenem prodajalcu in serviserju PC H.AND po priporočeni maloprodajni ceni 864 EUR.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MAT3, MATEJ BOŽIČ s.p.

Vipavska cesta 2c, 5270 Ajdovščina, Tel: 031 200 701
MAT3 Podjetje MAT3 Matej Božič s.p. je bilo ustanovljeno v letu 2013. Njihov cilj? Postati uspešno podjetje na področju servisa računalnikov, fotografiranja in izdelave spletnih ... Več
Zlati partner

STRIM PLUS d.o.o.

Cesta dveh cesarjev 393, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 52 00
Strim plus d.o.o. sestavlja dinamična ekipa, ki se ukvarja s tremi segmenti poslovanja v prehodu od papirnate sedanjosti v digitalno prihodnost. Foto: Freepik Rešitve tiskanja Tiskanje ... Več

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901

4WEB d.o.o.

Brodišče 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 512 80 55
O agenciji 4WEB Digitalna agencija 4WEB obstaja že 20 let in v tem času so ustvarili že mnogo uspešnih spletnih strani, spletnih trgovin in različnih aplikacij. Odlikujeta ... Več