Računalništvo, telefonija
10.02.2012 13:12

Deli z drugimi:

Share

Philipsovi pametni (smart) televizorji

Nov Philipsov meni za Smart TV 1!
Nov Philipsov meni za Smart TV 1!

Od začetka februarja je lastnikom Philipsovih Smart televizorjev na voljo nov Philipsov Net TV meni, ki ponuja preglednejši seznam aplikacij po posameznih državah, povezavo do spletne svetovne vremenske aplikacije in oglasnih sporočil.

Za preprostejšo uporabo in hitrejšo seznanitev z novostmi je Philipsov meni za Smart TV opremljen tudi s programskim vodičem in priporočili. Za bolj poosebljeno izkušnjo pa si lahko uporabnik prikaz aplikacij v Philipsovem Smart TV meniju uredi po svojem okusu.

Uporabniki Philipsovih televizorjev lahko trenutno dostopajo že do treh slovenskih spletnih aplikacij: do spletne videoteke VoYo, novičarskega portala Planet Siol.net in do vsebin Mediateke RTV Slovenije.

Aplikacija RTV Slovenija ponuja dostop do brezplačnih radijskih in televizijskih vsebin, ki se dnevno dopolnjujejo, dodana pa ji je tudi možnost, da zanimive vsebine delimo s prijatelji prek Facebooka.

Aplikacija Planet Siol.Net omogoča dostop do aktualnih novic s področja gospodarstva, športa, avtomobilizma, trendov, filma idr., VoYo pa ponuja pestro izbiro filmov, resničnostih serij, risank, športnih prenosov in hitov domače produkcije.

Prednost aplikacij, ki so posebej prirejene za gledanje na Philipsovih pametnih aparatih z vgrajeno funkcijo Net TV, je udobno gledanje programa, ki smo ga zamudili, v vrhunski sliki na TV zaslonu.

Na spletni strani http://www.youtube.com/watch?v=wIk00p3Vcz0&feature=share je na voljo kratek prispevek, ki predstavi posodobljen meni za Philips Smart TV, obenem pa prikaže tudi možnosti prilagoditve prikaza in uporabe slovenskih aplikacij. Prispevek je brez zvoka.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ATELJE HERTIŠ d.o.o.

Laznica 63, 2341 Limbuš, Tel: 02 663 30 03
Se trudite povečati prodajo in privabiti nove stranke? Zakaj ne bi kar izkoristili promet, ki gre mimo vašega podjetja? Ali pa enostavno pritegnili obiskovalce določenega dogodka? ... Več
Diamantni partner

ZAVOD DIGITALNO INOVACIJSKO STIČIŠČE (DIH SLOVENIJE)

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
DIH Slovenije omogoča digitalno transformacijo po principu vse-na-enem-mestu, v Sloveniji in širše. Osvešča in zagotavlja storitve za rast digitalnih kompetenc, izmenjavo digitalnih ... Več
Zlati partner

NLB d. d.

Trg republike 2, 1000 Ljubljana, Tel: 01 477 2000
Dobro delujoč finančni sistem je temelj sodobnega gospodarstva in banke pri tem opravljajo pomembno družbeno funkcijo. Banke morajo biti zmožne posojati denar potrošnikom in podjetjem ... Več
Zlati partner

GS1 Slovenija

Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 5898 320
GS1 Slovenija je neodvisna in nepridobitna organizacija na področju mednarodnih standardov GS1 za identifikacijo, zajem in elektronsko izmenjavo podatkov v Sloveniji. Ima preko ... Več