17.03.2017 12:28
Posodobljeno 7 let nazaj.

Plačevanje prispevkov in akontacije dohodnine

Zakaj je treba plačevati prispevke in akontacijo dohodnine? Kaj akontacija dohodnine sploh pomeni in kako se jo izračuna? Izvedeli boste na SAOP-jevem webinarju.

Rok je mlad podjetnik, ki mora plačevati prispevke in akontacijo dohodnine. A se sprašuje, kaj to sploh pomeni, zakaj jo mora plačevati in kako naj jo izračuna. Podjetje SAOP bo na ta vprašanja in na številne druge dileme, povezane s plačilom akontacije, odgovorilo na webinarju, in sicer v sredo, 22. marca 2017, ob 11.00 uri.

Vsebina webinarja:

• Zakaj je treba plačevati predhodno akontacijo?
  • Do kdaj in na kateri račun jo je treba plačati?
  • Kako se poračuna akontacija pri davčnem obračunu?
  • Kaj vpliva na višino in ročnost akontacije v naslednjem letu?

Na webinar se prijavite prek spletne prijavnice. Če se ga ne morete udeležiti v živo, pa lahko naročite brezplačni posnetek.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Seyfor d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Seyfor d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Seyfor d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

MVM SERVIS d.o.o.

Na trgu 28, 3330 Mozirje, Tel: 031 611 116
MVM SERVIS, spletne in grafične storitve, d. o. o. je podjetje, specializirano za celovito ponudbo kreativnih grafičnih rešitev na ključ. Od konkurence jih ločuje popolnoma lastna ... Več

COPIGRAF FAGANELJ d.o.o.