Računalništvo, telefonija
14.08.2013 10:42

Deli z drugimi:

Share

Pobožaj me nežno po zaslonu

Sony podjetje zabavne elektronike je vedno bolj prisotno tudi na mobilnem računalniškem tržišču, kjer išče svoje stranke predvsem v mobilnem segmentu prenosnih računalnikov VAIO, telefonov XPERIA in računalniških tablic XPERIA.
Brušen aluminij je ohišje ki prepriča najbolj zahtevne
Brušen aluminij je ohišje ki prepriča najbolj zahtevne

Na naše Slovensko tržišče so torej prispeli novi poslovni modeli Sony VAIO Ultrabook prenosnikov serije T15, ki poleg številnih osveženih tehničnih lastnosti omogočajo tako prenosljivost kot tudi zmogljivost hkrati.

Da je poleg hitrosti, kakovostne izdelave in inovativnih tehničnih rešitev pomembna tudi modna osveščenost, se vidi na kvalitetni izdelavi ohišja, ki prepriča s kakovostno srebrno kovino, ki spominja na brušen aluminij. Res dober občutek v roki! Zaslon LED se pohvali z uporabno ločljivostjo 1920×1080 pri modelih z diagonalo 39,7 cm. Windows 8 in touch zaslon sta zakon. Ohišje več ni plastično kot nekoč, ampak iz brušenega aluminija.

Sony Vaio T uporabnikom omogoča, da izbirajo med najnovejšo generacijo procesorjev Intel i5 ali i7 ter do največ 8 GB DDR III pomnilnika. Z vgrajeno podporo za Wireless LAN, integrirano programsko opremo Sony, 9-celično baterijo, ki lahko zdrži do 7 ur dela, spletno kamero ter operacijskim sistemom Windows 8, bo nova serija T prenosnikov bržkone odlična izbira za zahtevnega uporabnika, ki si je zase izbral prenosnik Sony, narejen po INTEL ULTRABOOK standardih.

Vgrajena funkcija RAPID WAKE + ECO pa omogoča prenosniku hiter zagon iz stanja pripravljenosti. Dobra izbira za pisarniško ali izvenpisarniško delo.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Za več informacij so vam na voljo pri GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

OPTIPRINT d.o.o.

Kranjčeva ulica 20, 1000 Ljubljana, Tel: 05 902 58 12
Podjetje Optiprint je leta 2009 uspešno predstavilo poslovni model nudenja cenovno dostopnega in brezskrbnega najema barvnih tiskalnikov in multifunkcijskih naprav. Uspešno poslovanje ... Več
Srebrni partner

VERLAG DASHOFER d.o.o.

Dunajska cesta 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 434 55 90
Založba Verlag Dashöfer je v Sloveniji prisotna že 15 let. V založbi svetujejo podjetjem na njihovi poslovni poti: ponujajo aktualne in preverjene informacije ter kakovostno svetovanje ... Več
Zlati partner

XLAB

Pot za brdom 100, 1000 Ljubljana, Tel: 01 244 77 50
XLAB je globalno IT podjetje, osredotočeno na področja oddaljenega namizja (ISL Online), avtomatizacije in upravljanja hibridne infrastrukture (XLAB Steampunk) ter umetne inteligence, napredne ... Več

SICIRUS d.o.o.

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Vsako podjetje, vsak ustvarjalec in tudi novodobni družbeni »influencer« se zaveda, da sta trženje in oglaševanje ključnega pomena za uspeh in rast. Kje in kako začeti? Področje ... Več