Računalništvo, telefonija
19.06.2019 14:05
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

PoceniPC.com upihnil 10. svečko, načrtov pa mu kar ne zmanjka

Dogodek je bil namenjen vsem, ki njihove storitve že poznajo, in tistim radovednim, ki bi jih radi spoznali in izvedeli več o PoceniPC.com.
Dogodek je bil namenjen vsem, ki njihove storitve že poznajo, in tistim radovednim, ki bi jih radi spoznali in izvedeli več o PoceniPC.com.

Konec maja so pri PoceniPC.com praznovali 10. rojstni dan podjetja. Praznovali so ga s prijatelji, z domačimi, s strankami in z naključnimi mimoidočimi, ki jih je pot zanesla mimo Erjavčeve 18 v Novi Gorici, kjer imajo fizično poslovalnico.

Rojstni dan obeležili z dogodkom

Dogodek je bil namenjen vsem, ki njihove storitve že poznajo, in tistim radovednim, ki bi jih radi spoznali in izvedeli več o PoceniPC.com. Seveda so poskrbeli za hrano, pijačo in srečelov, obiskal pa jih je tudi Nejc Gorjan, ki je na dogodku delil neverjetno izkušnjo svojega podviga – s SUP-om se je namreč odpravil na 1500 kilometrov dolgo pot od Dubrovnika do Renč.

Njegov ekstremni podvig je imel tudi dobrodelno noto, saj je s pomočjo Rdečega križa zbiral denar za socialno ogrožene otroke, ki si ne morejo privoščiti počitnic na morju. Posamezniki in podjetja so lahko ves čas podviga darovali denar za akcijo Peljimo jih na morje.

Začetek je bil zelo pogumen

Ob 10. obletnici podjetja Insis, d. o. o., ki pod blagovno znamko PoceniPC.com razveseljuje kupce v Sloveniji in tujini, je direktor podjetja Tomi Curk zaupal, da se je zgodba začela predvsem z veliko poguma. Leta 2009 so namreč začeli tako, da so pripeljali poln tovornjak računalnikov in monitorjev, ne da bi zares vedeli, komu in kako jih bodo prodali.

Zgodba je postala resen posel in danes prodajajo rabljene in Outlet – Open Box (računalniki, ki so bili razstavni eksponati, sejemski artikli …) računalnike in prenosnike, ki jih kupujejo po vsej Evropi, pri tem pa se trudijo ohraniti najboljše razmerje med kakovostjo in ceno.

Podjetje sicer deluje v Sloveniji, zadnje leto pa so prodrli tudi na evropske trge.

Veliki načrti za prihodnost

Kakšen pa je nasvet direktorja pri nakupu računalnika? Najbolj pomembno se mu zdi, da kupec kupi produkt z garancijo, saj le prodajalec, ki delovanje jamči z garancijo, trdno verjame v svoj posel in kupcu stoji ob strani. Jasno, vse njihove produkte dobite z najmanj enoletno garancijo.

Po desetih plodnih letih je na mestu razmišljanje o prihodnosti. Eden izmed ciljev je postati vodilni prodajalec rabljenih in Open Box produktov v Evropi. Pri tem pa želijo ponudbo razširiti tudi na ostale produkte, ne le ostati pri računalnikih.

S svojim poslom bi radi tudi ozaveščali, da je artikel, ki ga nekdo zavrne ali preprosto ne potrebuje, lahko za nekoga drugega odlična izbira. Takšni produkti so namreč zelo podobni novim in so prava rešitev za varčevanje denarja in tudi planeta.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem INSIS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri INSIS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem INSIS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

openIT d.o.o.

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 589 81 89
OpenIT od leta 2012 izvaja poslovna izobraževanja s področja digitalnega marketinga, računovodstva, upravljanja s človeškimi viri (HR), prodaje, prava, financ, time managementa ... Več

4WEB d.o.o.

Brodišče 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 512 80 55
O agenciji 4WEB Digitalna agencija 4WEB obstaja že 20 let in v tem času so ustvarili že mnogo uspešnih spletnih strani, spletnih trgovin in različnih aplikacij. Odlikujeta ... Več
Zlati partner

EPSON

, ,
Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,