Računalništvo, telefonija
02.06.2012 15:57
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Podjetje INFOCONA sklenilo sodelovanje s podjetjem FUJIFILM

Na slovenski trg vstopa eden izmed vodilnih proizvajalcev digitalnih fotoaparatov, FUJIFILM, ki s svojo visokotehnološko ponudbo, od vrhunskih brez zrcalnih modelov do modnih »point and shoot« kompaktnih fotoaparatov, izpolni želje vsakogar in ob vsaki priložnosti, FUJIFILM FinePix digitalni fotoaparat zagotovo zadovolji prav vsakega fotografa.
V Infoconi bodo omogočili stalno podporo s tehničnimi nasveti vsem zainteresiranim strankam na posebnih delavnicah in srečanjih.
V Infoconi bodo omogočili stalno podporo s tehničnimi nasveti vsem zainteresiranim strankam na posebnih delavnicah in srečanjih.

V podjetju INFOCONA d.o.o. iz trzina so pretekle dni vzpostavili strateško sodelovanje z globalnim proizvajalcem digitalnih fotoaparatov FUJIFILM.

Podjetje INFOCONA je z majem 2012 postalo uradni distributer digitalnih fotoaparatov FUJIFILM za Slovenijo. Glede na obsežno tehnološko znanje sledi FUJIFILM inovacijam na mnogih področjih, cilj pa je povečati kakovost življenja. FUJIFILM v Evropi deluje v več kot 50-tih skupinah podjetij in zaposluje več kot 5.000 ljudi v razvojnih oddelkih, proizvodnji, prodaji in servisni podpori.

Poleg obstoječih modelov, bomo v podjetju INFOCONA v prihajajočih dneh predstavili še visokotehnološke modele serije »X«, s FUJIFILM X PRO-1 na vrhu ponudbe.

Kmalu bo INFOCONA v sodelovanju s FUJIFILM Nemčija izvedla vrsto promocijskih dogodkov v posebej izbranih specializiranih trgovinah s fotografsko opremo po celotni Sloveniji.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

DUNA ŠPENKO d.o.o.

Valburga 50, 1216 Smlednik, Tel: 041 736 701
Špenko TV Iskanje pravega podjetja, ki ustreza vsem vašim pogojem, ni nujno težavno. Filtriranje podjetij po izkušnjah in kvalitetni ponudbi je dobro osnovno merilo. Kaj kmalu se ... Več

ETRUST d.o.o.

Arja vas 101, 3301 Petrovče, Tel: 03 710 37 80
Etrust d.o.o. razvija MES sisteme, namenjene planiranju in optimizaciji proizvodnje, ki so povezljive tudi z ERP sistemi, kot je npr. SAP. Več

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901
Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35