Računalništvo, telefonija
24.10.2016 16:00
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pogum in čast na filmskem platnu

Pogum in čast na filmskem platnu
Pogum in čast na filmskem platnu

Honor, sestrska blagovna znamka Huawei, je naznanila sodelovanje z Marvel Studios v težko pričakovanem filmu z naslovom Doktor Strange.

Sodelovanje z Marvel je eno izmed najnovejših kreativnih in dinamičnih marketinških iniciativ, ki jih je Honor oblikoval posebej za milenijsko generacijo. Ti so glavna ciljna skupina Honor telefonov. Honor odločno sledi drugačnemu pristopu s široko paleto partnerstev, ki obsegajo svet glasbe, filma, iger na srečo in ekstremnih športov.

“Resnično želimo, da bi milenjci prepoznali Honor kot blagovno znamko, ki jim je blizu. Veseli smo partnerstva z globalno blagovno znamko Marvel, ki bo s filmom navdih za gledalce po vsem svetu. Imamo skupen cilj: opolnomočiti in inspirirati svoje uporabnike,” je povedal Steven Wang, vodja trženja pri Honor.

Glavno vlogo v filmu Doktor Strange bo prevzel z oskarjem nominiran igralec Benedict Cumberbatch (Sherlock, Zvezdne Steze: V temo). Cumberbatch v filmu igra egoističnega nevrokirurga Stephena Strangea, ki si nekega dne med avtomobilsko nesrečo poškoduje obe roki, kar mu onemogoči opravljanje poklica. Vztrajen, da si povrne nazaj svoja zdrava uda, se odpravi na Himalajo, kjer prebiva samotar imenovan Starodavni. S pomočjo Starodavnega odkrije svet misticizma in starodavnih urokov.


Bogat ekosistem barv, tehnologije in navdihujočih karakterjev je popoln splet za prikaz tehnologije Honor. Ta motivira uporabnike, da si postavljajo visoke cilje, ostajajo mladostni in predvsem pogumni, kar povzema tudi njihov slogan For the brave.

Z napredno dvojno kamero, čitalcem prstnih odtisov in steklenim dizajnom pametni telefon ponuja neskončne možnosti uporabe. Honor 8 je dostopen tudi v Sloveniji v vseh barvnih kombinacijah, safir modra, bela in črna. V prosti prodaji ga lahko kupite v Big Bangu in v različnih naročniških paketih pa pri Telemachu.


Doktor Strange prihaja na filmska platna v Veliki Britaniji že konec oktobra, v Slovenijo pa 3. novembra.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več
Zlati partner

CREAPLUS d.o.o.

Letališka cesta 33F, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 42 70
CREAPLUS d.o.o. je družba za zastopstva, mednarodno distribucijo in sistemsko integracijo sodobnih rešitev s področja računalniške varnosti in kriptografije ter za načrtovanje, ... Več
Zlati partner

NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Ecetera se je rodila leta 2001. Najprej se je morala spopasti s svojimi prvimi koraki na trgu in se boriti za obstoj v krutem svetu. Iz podjetja je napredovala v podjetje, ki se je ... Več

SINERGISE d.o.o.

Cvetkova ulica 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 320 61 50
Sinergise razvija geografske informacijske sisteme Slovensko podjetje Sinergise je inovativno visokotehnološko podjetje. Ukvarja se z razvojem geografskih informacijskih sistemov ... Več