Računalništvo, telefonija
26.06.2017 10:25
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pohitrite vašo spletno stran!

Pohitrite vašo spletno stran!
Pohitrite vašo spletno stran!

Kako dolgo se nalaga vaša spletna stran? Sodeč po številnih raziskavah, si skoraj polovica uporabnikov svetovnega spleta želi, da se spletna stran, ki jo obiščejo, naloži v manj kot dveh sekundah.

Hitrost je tako izredno pomemben faktor učinkovitosti vaše spletne strani. Predstavlja namreč prvi vtis, s katerim se srečajo vaši kupci, s tem pa si že v nekaj trenutkih lahko ustvarjajo prvo mnenje o izdelkih ali storitvah, ki jih iščejo. Če bodo naleteli na hitro in odzivno spletno stran, bo to že prvi korak k uspešni konverziji! Gre za povsem psihološki odziv – hitre spletne namreč uporabniki svetovnega spleta pogosto povežemo s profesionalnimi, predvsem pa zanesljivimi podjetji oziroma organizacijami.

Vpliv hitrega delovanja vaše spletne strani pa lahko na uspešno konverzijo vpliva že preden jo uporabniki obiščejo. Faktor hitrosti namreč pri razvrščanju spletnih strani močno upošteva spletni iskalnik Google. To pomeni, da se lahko zaradi hitrejšega delovanja vaša spletna stran ob upoštevanju ostalih faktorjev optimizacije na iskalniku Google znajde višje med organskimi iskalnimi rezultati kot spletna stran vaše konkurence.

Kako poskrbeti za hitro delovanje spletne strani?

Zelo pomembni koraki za hitro delovanje morajo biti izvedeni že v fazi razvoja in implementacije vaše spletne strani. Ko je slednja pripravljena na zagon, pa je treba poskrbeti še za ustrezno spletno gostovanje.

Eden vodilnih ponudnikov spletnih storitev v Sloveniji, podjetje iSERVER d.o.o., ki v svojem spektru storitev združuje blagovno znamko Si-Shell.net, nudi različne tipe spletnih gostovanj, ki zadovoljijo pravzaprav vse potrebe po učinkovitem delovanju vaših spletnih strani. Vsi njihovi paketi vsebujejo hitro, 24/7/365 nujno tehnično pomoč!

Za večino klasičnih spletnih strani, ki ne potrebujejo posebnih sistemskih zahtev, priporočajo klasična spletna gostovanja. Slednja delujejo na zanesljivih in varnih strežnikih, ki se nahajajo na dveh lokacijah v Sloveniji ter v Nemčiji. Uporabniki lahko pri klasičnem spletnem gostovanju izbirate med tremi različnimi nadzornimi ploščami – cPanel, DirectAdmin in Plesk. S podobnimi lastnostmi delujejo tudi njihova reseller gostovanja, ki pa sicer omogočajo nadaljnjo prodajo in so primerna za vse, ki želijo gostovati večje število spletnih strani na enem paketu, a hkrati ne želijo investirati v lastno strojno opremo ter administracijo.

Paketi gostovanj za spletne trgovine

Za lastnike spletnih trgovin so pripravili izjemno zanimivo obliko spletnega gostovanja Magento, ki je tako strojno kot tudi programsko prilagojen za hitro in učinkovito delovanje vseh tipov spletnih trgovin. Vsebuje namreč hitre SSD diske, strojno opremo s 16-jedrnimi procesorji in podobno, vse nastavitve strežnika pa so posebej prilagojene za hitro delovanje spletnih trgovin.

Zahtevnejše spletne strani in aplikacije lahko gostite tudi na njihovih VPS gostovanjih, ki nudijo varno, prilagodljivo in zanesljivo okolje. Ta tip gostovanja je dejansko navidezni zasebni strežnik, pri katerem je fizični strežnik razdeljen na več virtualnih, s čimer ima vsak uporabnik lasten administratorski dostop ter rezervirane kapacitete. Nudijo pa tudi možnost najema namenskih strežnikov, ki so namenjeni zahtevnejšim strankam ter trgovinam, ki presegajo vse manjše pakete in si želijo nadpovprečno hitrost ter absolutno neodvisnost z varnostjo.

Če iščete pravo rešitev za spletno gostovanje, je Si-Shell.net prava izbira. Za dodatna vprašanja so vam na voljo na info@si-shell.net ali na telefonski številki 059 988 588.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SI-SHELL
Za več informacij so vam na voljo pri SI-SHELL
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SI-SHELL? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

3WAY d.o.o.

Štalčeva ulica 5, 1215 Medvode, Tel: 01 361 70 14
Podjetje 3WAY se ukvarja s prodajo 3D printerjev, 3D skenerjev in programskih paketov CAD/CAM/PLM. Poleg tega nudijo tudi storitve na področju 3D tehnologij. So popolna rešitev, ... Več
Zlati partner

T-2 d.o.o

Verovškova ulica 64a, 1000 Ljubljana, Tel: 064 064 064
Za podjetja in domove je dostop do interneta v večini primerov bolj pomemben kot njihove druge podporne storitve. Praktično vsa podjetja potrebujejo internetni dostop za vsako delovno ... Več
Diamantni partner

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710

LabelProfi d.o.o. – digitalna produkcija etiket in fleksibilne embalaže

Ozare 18a, 2380 Slovenj Gradec, Tel: 080 10 12
Podjetje LabelProfi d.o.o. je svojo poslovno pot začelo leta 1994 kot majhen studio za grafično oblikovanje in pripravo za tisk. V podjetju od same ustanovitve stremijo k uporabi ... Več