31.07.2011 09:05

Poletje je čas za glasbo – z Verbatimovim prenosnim zvočnikom Portable USB Audio Bar!

Ljubljana, 26. julija 2011 – Verbatimov novi prenosni zvočnik Portable USB Audio Bar bo vaše poletje popestril s popolno glasbeno izkušnjo. Lahki in majhni zvočnik predvaja čist in glasen zvok, z elegantno podolgovato obliko v klavirsko črni barvi pa je idealen sopotnik tako pri poslovnih potovanjih kot pri počitnikovanju, ali pa doma.

Verbatimov novi prenosni zvočnik Portable USB Audio Bar bo vaše poletje popestril s popolno glasbeno izkušnjo. Lahki in majhni zvočnik predvaja čist in glasen zvok, z elegantno podolgovato obliko v klavirsko črni barvi pa je idealen sopotnik tako pri poslovnih potovanjih kot pri počitnikovanju, ali pa doma. Opremljen je z USB kablom in ne zahteva dodatne zvočne kartice, zato ga lahko zelo enostavno priključimo na katerikoli prenosni ali namizni računalnik. Verbatimov prenosni zvočnik Portable USB Audio Bar bo naprodaj za predvidoma 18,- eur.

• USB plug’n’play delovanje
  • Klavirsko črne barve
  • Zložljiva sponka za pritrditev zvočnika na vaš prenosnik
  • Tehta le 108 gramov
  • 2 W (RMS) skupne glasbene moči
  • Rdeči LED indikator delovanja
  • Dolžina kabla: 60cm
  • Dimenzije: 200mm x 34mm x 34mm (širina x višina x debelina)

Kljub svoji majhnosti Verbatimov zvočnik predvaja glasbo s presenetljivo jakostjo. Zahvaljujoč majhni teži 108 gramov, enostavnemu (plug’n’play) priklopu v USB priključek in izjemno digitalno kvaliteto zvoka je Verbatimov Portable Audio Bar idealen za potovanja – tako poslovna kot tista zaradi užitka. Za uporabo zvočnika ne potrebujemo dodatne zvočne kartice. Zvočnik poganjata dva 40mm x 20mm predojačana, magnetno zaščitena kovinska gonilnika, ki dajeta popoln digitalen zvok.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ANNI d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ANNI d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ANNI d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

Srebrni partner

STROMBOLI d.o.o.

Cesta komandanta Staneta 4a, 1215 Medvode, Tel: 01 620 88 00
Revija Računalniške novice spada med najbolj uveljavljene medije s področja informacijskih tehnologij. Ponuja kakovostno vsebino za nizko ceno, namenjena pa je predvsem objavi novosti ... Več