Računalništvo, telefonija
29.03.2012 11:03

Deli z drugimi:

Share

Popcorn HOUR C-300: Več kot samo multimedijski predvajalnik

Novi C-300 izboljsa digitalno zivljenje z naslednjimi "drobovjem": Sigma 8647 800 MHz procesorjem, novim in izboljsanim NMJ (Network Media Jukebox) V2 (verzija 2), novim 2,5'' TFT barvnim zaslonom in Gigabitno mrezno kartico za hitrejsi prenos podatkov.
Popcorn HOUR C-300: Več kot samo multimedijski predvajalnik
Popcorn HOUR C-300: Več kot samo multimedijski predvajalnik

Novi C-300izboljsa digitalno zivljenje z naslednjimi “drobovjem”: Sigma 8647 800 MHz procesorjem, novim in izboljsanim NMJ (Network Media Jukebox) V2 (verzija 2), novim 2,5” TFT barvnim zaslonom in Gigabitno mrezno kartico za hitrejsi prenos podatkov.

Prakticno je to novi hibridni Medijski predvajalnik, kajti odprtina (rack) je dovolj velika, da vanjo spravite BluRay ROM (slim/tanko verzijo), zraven pa seveda se trdi disk, kar vam omogoca, da vse upravljate samo z eno enoto (C-300).

Popcorn HOUR C-300 pride (out of the box) z prednalozenim NMJ, kateri je najbolj prijazen uporabniku od vseh predvajalnikov do sedaj. Uporabljate ga lahko seveda v svojem domacem jeziku (tudi Slovenscini). Zraven NMJ je prisoten se vedno Popcorn Hour APPS Market, kjer lahko gledate zadnje novice, poslusate internetni radio, uporabljate Twitter, gledate Youtube posnetke, itd.

Z novim predvajalnikom lahko gledate 3D vsebine (side by side), uzivate v boljsi kvaliteti slike, zvoka v najvisji kvaliteti. Zraven vsega imate s tem predvajalnikom tudi podporo BluRay ISO datotek in seveda vseh ostalih do sedaj ze poznanih (mkv, avi, itd, itd).

Sedaj si lahko nalozite najnovejse podnapise (iz opensubtitles.org), uporabljate NMT aplikacije -> spremenite svoj C-300 v SMB, NFS ali UpNP server, delite svoj trdi disk v vasem C-300 z ostalimi napravami v vasem omrezju. Prav tako lahko seveda uporabljate tudi Bit Torrent ali UseNet.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Simali d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Simali d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Simali d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

DRUŠTVO DUH ČASA

Trubarjeva cesta 72, 1000 Ljubljana, Tel: 06 815 40 63
Računalniki za socialno ogrožene Smo skupina računalniških zanesenjakov, ki le stežka gleda kako cele gore še uporabnih računalnikov in računalniških delov končajo na odpadu. ... Več

ARTIO PRINT & DESIGN

Cerkvenjak 13, 2236 Cerkvenjak, Tel: 031 538 000
Storitve tiska po meri sodobnega naročnika Pomislite na naslednje: iščete ponudnika za tisk letakov, brošur ali vizitk, storitev, ki jo v visoko konkurenčnem okolju potrebujemo ... Več

e-asist d.o.o.

Taborska cesta 19, 1230 Domžale, Tel: 040 879 080
Težave s tiskalniki? In to ravno takrat, ko imate največ dela? Z vključitvijo naprav v sistem nadzora, vam podjetje e-asist d.o.o. lahko zagotovi najmanjše število okvar ... Več

Računalniške storitve mITch, Mitja Mihelič s.p.

Čolnarska ulica 3, 1310 Ribnica, Tel: 05 125 8575, 051 258 575
Ali vaše podjetje potrebuje oddelek za IT? Nekoč dostopne le za velike korporacije, danes so IT funkcije na voljo podjetjem vseh velikosti po zaslugi računalništva v oblaku in ... Več