Računalništvo, telefonija
10.02.2012 18:13

Deli z drugimi:

Share

Popcorn HOUR C-300: Več kot samo multimedijski predvajalnik

Popcorn HOUR C-300: Več kot samo multimedijski predvajalnik
Popcorn HOUR C-300: Več kot samo multimedijski predvajalnik

Novi C-300 izboljsa digitalno zivljenje z naslednjimi “drobovjem”: Sigma 8647 800 MHz procesorjem, novim in izboljsanim NMJ (Network Media Jukebox) V2 (verzija 2), novim 2,5” TFT barvnim zaslonom in Gigabitno mrezno kartico za hitrejsi prenos podatkov.

Prakticno je to novi hibridni Medijski predvajalnik, kajti odprtina (rack) je dovolj velika, da vanjo spravite BluRay ROM (slim/tanko verzijo), zraven pa seveda se trdi disk, kar vam omogoca, da vse upravljate samo z eno enoto (C-300).

Popcorn HOUR C-300 pride (out of the box) z prednalozenim NMJ, kateri je najbolj prijazen uporabniku od vseh predvajalnikov do sedaj. Uporabljate ga lahko seveda v svojem domacem jeziku (tudi Slovenscini). Zraven NMJ je prisoten se vedno Popcorn Hour APPS Market, kjer lahko gledate zadnje novice, poslusate internetni radio, uporabljate Twitter, gledate Youtube posnetke, itd.

Z novim predvajalnikom lahko gledate 3D vsebine (side by side), uzivate v boljsi kvaliteti slike, zvoka v najvisji kvaliteti. Zraven vsega imate s tem predvajalnikom tudi podporo BluRay ISO datotek in seveda vseh ostalih do sedaj ze poznanih (mkv, avi, itd, itd).

Sedaj si lahko nalozite najnovejse podnapise (iz opensubtitles.org), uporabljate NMT aplikacije -> spremenite svoj C-300 v SMB, NFS ali UpNP server, delite svoj trdi disk v vasem C-300 z ostalimi napravami v vasem omrezju. Prav tako lahko seveda uporabljate tudi Bit Torrent ali UseNet.

Popcorn HOUR C-300 je na voljo pri podjetju Simali, za 395€ (Garantirano najceneje v Sloveniji).


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Simali d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Simali d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Simali d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

STUDIO DTS

Avčinova ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 300 53 55
Veliko ljudi podcenjuje vlogo grafičnega oblikovanja pri rasti podjetja in prepoznavnosti blagovne znamke. Podjetje stežka preživi brez ustrezne komunikacije. Na tak ali drugačen ... Več
Zlati partner

DOMINATUS d.o.o.

Ob potoku 40, 1000 Ljubljana, Tel: 041 225 685
Danes je za posel ključno, da vašo spletno stran najde Googlov iskalnik, saj velika večina informacije poišče prav s pomočjo Googlovega iskalnika. Zato je ključnega pomena, da ... Več
Zlati partner

ADVANT d.o.o.

Cesta na Brdo 119a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 470 00 00
Podjetje ADVANT d.o.o. je z vami že od leta 1998. Naše osnovno poslanstvo je biti vodilni graditelj informacijsko komunikacijske infrastrukture. Aktivnosti, ki jih povezujemo ... Več
Zlati partner

E-Rasta d.o.o.

Vodnikova ulica 2, 2250 Ptuj, Tel: +386 (0) 70 474 398
Podjetje E-RASTA je inovativno podjetje, ki se osredotoča na razvoj tehnoloških rešitev v povezavi z biometričnimi fotografijami in identifikacijo. Njihova glavna storitevje aplikacija ... Več