15.12.2011 19:49

PORSCHE Design Desktop Drive

LaCie Porsche Design P'9230 je novi mešanec iz družine LaCiejevih desktop HDD-jev - popolna kombinacija PORSCHE prestiža in LaCie tehnologije.
P9230_P9220_3qtr

LaCie Porsche Design P’9230 je novi mešanec iz družine LaCiejevih desktop HDD-jev – popolna kombinacija prestiža in tehnologije. Je rezultat sodelovanja med eno izmed najprestižnejših blagovnih znamk (Porsche) in proizvajalcev računalniške periferije LaCie. Z P’9230 boste pretakali podatke še hitreje kot doslej zahvaljujoč USB 3.0 tehnologiji. LED indikator označuje napajanje in daje pridih oblikovne dovršenosti.

LaCie je prvič združil moči s Porsche Designom leta 2003, ko sta blagovni znamki zasnovali enega najbolj popularnih eksternih HDD-jev na trgu. Od takrat Porsche in LaCie tesno sodelujeta in snujeta izdelke, ki so popolna kombinacija prestiža, tehnološke dovršenosti in funkcionalnosti.

Z USB 3.0 vmesnikom boste pretakali podatke hitreje kot kadarkoli – pretočite lahko 700MB video vsebine v manj kot 7 sekundah! USB 3.0 pogon bo hitro ustvaril backup vaših slik, filmov, glasbenih zbirk, ki jih boste lahko delili med prijatelji z bliskovito hitrostjo prenosov.

P’9230 zavaruje vaše podatke z 5mm aluminijevim ogrodjem. Trdno ohišje zavaruje vaše podatke, daje pridih prestiža in pomaga pri odvajanju toplote, kar podaljša življenjsko dobo izdelka. LaCie in Porsche sta z najnovejšo serijo namiznih HDD-jev ustvarila popolno kombinacijo forme in funkcionalnosti po zelo dostopni ceni.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem DOMEX, d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri DOMEX, d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem DOMEX, d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

8000plus d.o.o.

Kajuhova ulica 64, 2310 Slovenska Bistrica, Tel: 064 248 123 (podpora), 031 782 321 (nakup)
8000plus: 1, 2, 3 – vse digitalne rešitve na enem mestu Od spletnega gostovanja, oblačnih rešitev in programiranja do urejanja dokumentacije za razpise, kibernetske varnosti, ... Več

GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si

Titova cesta 49, 2000 Maribor, Tel: 051 444 252
Iščete odlično računalniško trgovino, ki vas lahko postreže tako osebno kot tudi na spletu? Računalniško trgovino, ki se lahko pohvali s portfeljem (namiznih in prenosnih) ... Več

OBLIKOVANJE.COM

Slovenska ulica 25, 9000 Murska Sobota, Tel: 02 522 14 21
Podjetje Oblikovanje.com je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že od samega začetka. Z več kot 20 leti izkušenj ter s strategijo kakovostnega poslovanja in storitev ... Več
Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,