23.04.2014      14:21
Microsoft SharePoint 2013

Pravi portal za e-poslovanje

Genis je ponudil nove storitve na področju prodaje, izgradnje in vzdrževanja poslovnih portalov s tehnologijami Microsoft SharePoint 2013. Uporabnikom vodilnega prtalskega okolja je že na voljo tudi širok nabor Genisovih inovativnih rešitev za obvladovanje delovnih postopkov, upravljanje poslovne dokumentacije ter brezpapirno poslovanje.

Microsoft SharePoint je najbolj privlačna tehnologija za podporo skupinskemu delu ter sodelovanju v podjetjih vseh velikosti. Po raziskavah globalnega raziskovalnega podjetje s področja informacijskih tehnologij Gartner več kot 50 odstotkov organizacij uporablja SharePoint kot primarno orodje za izvajanje strategije upravljanja s poslovnimi vsebinami.

»Microsoft SharePoint glede na trende v Sloveniji in v svetu postaja vodilna tehnološka platforma za e-poslovanje. V Genisu zagotavljamo rešitve na platformi SharePoint že vse od leta 2008, z letošnjim letom pa smo vstopili še na segment storitev prodaje, izgradnje in vzdrževanja informacijskih portalov,« je povedal Janko Štefančič, direktor Genisa. »Pričakujemo, da bo v letošnjem letu večina novih uvedb naših rešitev za okolja Microsoft izkoriščala SharePoint 2013.«

V podjetju Genis so oblikovali celovito ponudbo storitev in informacijskih rešitev za zadnjo različico sistema Microsoft SharePoint 2013, s katero slovenskim podjetjem in poslovnim skupinam omogočajo hitro in cenovno ugodno izvedbo brezpapirnega poslovanja. V novi ponudbi so poleg infrastrukturne rešitve in Microsoftovih programskih licenc na voljo tudi storitve postavitve in uvedbe portalskega okolja Microsoft SharePoint Server 2013 ter razvoj portalskih aplikacij po naročilu. Uporabnikom različice 2013 so že na voljo tudi njihove uveljavljene informacijske rešitve za e-poslovanje in obvladovanje dokumentacije, kot so e-Računi®, e-TehDok in druge.

Dolgoročno partnertsvo za poslovanje na SharePointu

Uporabniki tehnologij Microsoft SharePoint z Genisom pridobijo strateškega partnerja, ki jim pomaga pri razvoju portalskega okolja in prehodu na zakonsko skladno brezpapirno poslovanje tako s poslovnimi partnerji kot tudi v internih poslovnih procesih. Podjetje je med vodilnimi slovenskimi ponudniki portalskih rešitev, kar dokazuje tudi z Microsoftovim priznanjem za najboljše rešitev za okolje Microsoft SharePoint.

»V Genisu smo ponosni, da smo med prvimi ponudili rešitve za e-poslovanje na najnovejši tehnologiji Microsoft SharePoint 2013, letos pa bomo na to platformo prenesli celoten nabor naših informacijskih rešitev,« je še povedal Štefančič.

Genisove informacijske rešitve za e-poslovanje ter upravljanje z dokumenti in delovnimi postopki lahko uporabljajo tudi podjetja s starejšimi različicami, na primer Microsoft SharePoint 2008 in 2010. Podjetje takim uporabnikom zagotavlja, da v sklopu projekta prehoda portalskih tehnologij na različico 2013 izvedejo tudi prenos poslovnih rešitev in s tem ohranijo svoje pretekle naložbe.

Enostavno do zakonsko skladnega brezpapirnega poslovanja

Ena glavnih prednosti Genisa je, da z lastnimi informacijskimi rešitvami na tehnologijah Microsoft SharePoint omogoča izpolnjevanje vseh zakonskih okvirov za brezpapirno poslovanje, kot so ZDDG-1G, ZDavP-2 in ZVDAGA-A. V portfelju rešitev za e-poslovanje je tudi prejem in izdaja elektronskih računov v formatu GZS eSLOG ter drugih standardnih formatih xml, pri čemer so Genisove rešitve za odobravanje prejetih in izdanih računov integrirane z različnimi poslovnimi informacijskimi sistemi, na primer SAP, Infor/Baan, Microsft Dynamics Navision in AX ter IBM AS400. V podjetju, ki je bilo doslej prepoznavno kot vodilni ponudnik informacijskih rešitev za e-.poslovanje v nabavnem procesu, so svoje izkušnje prenesli tudi v prodajni proces, kjer so uporabnikom na voljo aplikacija za upravljanje s ponudbami e-Ponudbe, sistem za izdajo računov i-Računi ter register prodajnih pogodb v sistemu e-Pogodbe.

Kako je tehnologija spremenila vaše življenje?

Kako drastično je tehnologija spremenila svet?

Če nameravate kupiti pogon Solid State, nikar... 2
Jan.Ethelwulf  |  samsung pro 960 je 3500/2100 :D
Revolucionarno odkritje: Baterije, ki jih lah... 8
vazl  |  Ja, res, sem bral da so jih testiral in ...