18.05.2013 16:26

Poslovanje še nikoli ni bilo tako prijazno

Pronet programska oprema tvori celovite in varne rešitve za optimalno poslovanje ter komuniciranje v podjetju in izven njega.
ProGRAM je odlična programsko-poslovna rešitev, ki za vas prevzame celotno breme računovodenja v vašem podjetju.

Podjetje PRONET Kranj ponuja širok spekter storitev v oblaku. Poleg centralnih poslovno-informacijskih sistemov nudi specializirane rešitve, ki jih lahko uporabljamo samostojno ali pa kot spremno rešitev k obstoječim sistemom v podjetju.

ProGRAM – inteligentno računovodstvo

Dobro opravljeno računovodsko delo je temelj, na katerem gradijo vsa uspešna podjetja. Za ta namen so pri podjetju PRONET oblikovali rešitev, ki intuitivno razume sodobno poslovanje. Današnji podjetnik potrebuje orodje, s katerim bo stalno imel nadzor nad svojim finančnim poslovanjem – vedeti mora kdo je poravnal obveznosti, kdo zamuja s plačili, kakšni so stroški podjetja, katere račune je potrebno plačati, kakšna je davčna obveznost…

Če podjetje nima dragega računovodskega servisa, je ProGRAM odlična rešitev, ki bo odpravila vse računovodske težave. ProGRAM ponuja odlično evidenco in opravi sam vse računovodske zadeve ter ne obremenjuje podjetnika z računovodenjem. Uporabnik poskrbi samo za vnos prejetih dokumentov in izda račune. Za knjiženje, bilanco in za računovodske nasvete pa poskrbi ProGRAM sam. Na ta način se podjetnik lahko osredotoči na svojo dejavnost in se ne obremenjuje s težavnim računovodstvom, ki bi mu žrlo skrbi in dragoceni čas.

V rešitev ProGRAM je vgrajena tudi umetna inteligenca, ki lahko prevzame vlogo poslovnega svetovalca – z njo lahko komunicirate v domačem jeziku. Tako imate stalno na voljo naprednega virtualnega računovodskega asistenta.

ProGRAM je na voljo v več izdajah, od preprostejše, namenjene samostojnim podjetnikom in malim podjetjem, do zahtevnejše za podjetja, ki sama vodijo računovodstvo, ter posebne edicije, namenjene računovodskim servisom in zavodom. V podjetju PRONET so poskrbeli še za posebej ugodno ponudbo, namenjeno podjetnikom začetnikom.

ProCRM ponuja več priložnosti
ProCRM sistem je vezni člen med zaposlenimi; je miselnost in hkrati rešitev, namenjena podpori trženjskih, prodajnih in servisnih aktivnosti v vsakem podjetju. Vključuje številne najboljše prakse in delovne procese organizacij iz najrazličnejših področij, a se kljub temu lahko prilagodi zahtevam vsakega podjetja. Gre za edino rešitev slovenskega razvijalca, ki omogoča pošiljanje masovne elektronske pošte iz samega sistema, vključno s sledenjem odzivnosti in uspešnosti poslanih sporočil. Le to je ključna prednost pri vseh aktivnostih na področju prodaje. ProCRM ponuja nov kanal za komunikacijo s strankami, ki poteka preko t.i. servisnega portala. Aplikacija je povezljiva z vsemi vrstami rešitev, od računovodskih (ERP) sistemov pa vse do dokumentnih sistemov in telefonskih central.

Celovitost aplikacije ProHRM
ProHRM – Kadrovska evidenca in upravljanje s človeškimi viri je programska rešitev, ki omogoča kronološko vodenje evidence vseh za podjetje pomembnih podatkov o potencialnih in obstoječih zaposlenih. Zaradi možnosti zajema velike količine podatkov, je generiranje analiz in poročil podprto z posebnimi programskimi vmesniki, ki omogočajo uporabnikov generiranje poročil. Opomniki, opozorila, finančno vrednotenje ukrepov, segmentacija zaposlenih po številnih kriterijih, elektronski arhiv dokumentov, generiranje načrta izobraževanj ipd., je samo nekaj od funkcij v programu.

Omeniti velja tudi modul za ocenjevanje zaposlenih in glede na interne akte možnosti vertikalnih in horizontalnih napredovanj. Zaradi narave podatkov je posebna pozornost posvečena visoki stopnji zanesljivosti, varnosti in tajnosti osebnih podatkov o zaposlenih.

Poslovna odličnost
V kranjskem podjetju se zavedajo, da pomeni izbira kvalitetne tehnološke rešitve za poslovanje podjetja samo delček v mozaiku celovite poslovne odličnosti. Da bi dobro poslovno prakso uspešno prenesli tudi na uporabnike njihovih rešitev, morajo kot ponudniki najprej sami izpolnjevati vse pogoje. Podjetje PRONET Kranj je nosilec certifikatov »Excellent SME Slovenia« ter bonitete odličnosti »AA«.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Pronet Kranj, d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Pronet Kranj, d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Pronet Kranj, d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

OPTIPRINT d.o.o.

Kranjčeva ulica 20, 1000 Ljubljana, Tel: 05 902 58 12
Podjetje Optiprint je leta 2009 uspešno predstavilo poslovni model nudenja cenovno dostopnega in brezskrbnega najema barvnih tiskalnikov in multifunkcijskih naprav. Uspešno poslovanje ... Več

Brown Bear Team (BBT)